Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στην ΕΑΒ – Ενημερώθηκε για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε Viper

Photo O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε Viper καθώς και των μεταγωγικών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ/STR μέσω ΚΥΠΕ
Στο πρότυπο αεροσκάφος F-16 το οποίο αναβαθμίστηκε στην εκδοχή Viper στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απογειωθεί για τις ΗΠΑ όπου θα υποστεί εκτεταμένο τεχνικό έλεγχο, ξεναγήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Η ενημέρωση έγινε την ευκαιρία της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στο πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε Viper καθώς και των μεταγωγικών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του δ.σ. της ΕΑΒ, Ιωάννης Κούτρας, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτριος Παπακώστας και ο αντιπρόεδρος Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της «Lockheed Martin Aeuronautics International» Ντένης Πλέσσας.

Περαιτέρω, ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους του σωματείου εργαζομένων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, εξέφρασε τα θετικά σχόλιά του επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία της ΕΑΒ στην υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ αντιπτέραρχος (ε.α.) Θεόδωρος Λάγιος.

Με πληροφορίες από   μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Εφη Αχτσιόγλου: Η αντιμετώπιση των χρεών της πανδημίας δεν είναι χατίρι

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required


%d bloggers like this: