Δεν είχα ζητήσει ποτέ την παραίτηση του Λιγνάδη λέει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

File photo: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Screenshot via YouTube




O κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως κρίνει, ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σχολιάζοντας την πρίτηση του Δ. Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο.

Μιλώντας στο Mega o κ. Λιγνάδης ανέφερε: «Κοιτάξτε, πρέπει να διαφοροποιήσουμε λίγο τα πράγματα. Οι καταγγελίες για πολλούς είναι επώνυμες. Για τον Λιγνάδη μέχρι στιγμής, επώνυμη καταγγελία δεν υπάρχει. Και όταν λέω μέχρι στιγμής, εννοώ μέχρι σήμερα που μιλάμε.

Από εκεί και πέρα, όπως ο ίδιος λέει στην επιστολή του, δεν μπορούσε να αντέξει όλο αυτό το κλίμα των φημών, το οποίο δημιουργούσε έναν κλοιό γύρω από αυτόν. Και ξέρετε, ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα τελικά, να υπερασπιστεί όπως εκείνος κρίνει, τον εαυτό του, τη φήμη του, τη φυσιογνωμία του».

Ερωτηθείσα εάν αληθεύει η φήμη ότι πριν από 4-5 μέρες είχε  όντως ζητήσει την παραίτησή του κ. Λιγνάδη. η κ. Μενδώνη ανέφερε:

«Την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη δεν την είχα ζητήσει, δεν την είχε υποβάλει τότε, πριν μερικές ημέρες που έγινε μία σχετική συζήτηση, μετά από κάποιες πληροφορίες που διοχετεύθηκαν μέσω Facebook. Ο κύριος Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του αργά το απόγευμα του Σαββάτου και την απεδέχθην λίγο μετά».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ξημερώματα έσβησε η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο: Πάνω από 1 εκατομμύριο έμειναν χωρίς ρεύμα για ώρες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: