Μπαράζ επιθέσεων οπαδών Κουφοντίνα στα Χανιά και στο πατρικό Μητσοτάκη: Δεν τρομοκρατείται κανείς, λέει η ΝΔ

Κόκκινες μπογιές και συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα στο γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη, στα Χανιά. photo via Twitter@MVoloudakis




Στο στόχαστρο οπαδών του Κουφοντίνα βρέθηκαν κατά την διάρκεια της νύκτας τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη καθώς και το πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη,.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων οι δράστες πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα των γραφείων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν προκηρύξεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς ωστόσο να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων.

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ στεγάζονται στον 4ο όροφο κτηρίου σε κεντρικό σημείο της πόλης. Επίσης κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εξωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη στην περιοχή των δικαστηρίων.

Συνθήματα με μαύρη μπογιά για τον Δ. Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι επίσης δράστες στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στην περιοχή Μεϊντάνι Χαλέπας.

                                      ΝΔ: Δεν τρομοκρατείται κανείς

«Οι υποστηρικτές τού κατά συρροή δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται» προσθέτει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ του ανταποκριτή Α. Νομικού
Χανιά, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Βανδαλισμοί οπαδών του Κουφοντίνα και στο γραφείο Αυγενάκη: Πέφτουν στο κενό οι τραμπουκισμοί, λέει ο Ταραντίλης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: