Αποθέωση Χεζόνια από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Από την άφιξη του Μάριο Χεζόνια. Πηγή HELLAS JOURNAL




Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (λίγο πριν τις 18:00 το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια.

Περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα με το όνομα του Κροάτη φόργουορντ, ενώ είχαν σηκώσει ψηλά ένα πανό που έγραψε «Super Mario».

Από την άφιξη του Μάριο Χεζόνια. Πηγή HELLAS JOURNAL

Με το που έκανε την εμφάνισή του ο 26χρονος αποθεώθηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο σήκωσε ψηλά ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού που κρατούσε, έδειχνε την καρδιά του με νόημα και μπαίνοντας στο όχημα χτυπούσε ρυθμικά τον ουρανό του αυτοκινήτου.

Από την άφιξη του Μάριο Χεζόνια. Πηγή HELLAS JOURNAL

Στις πρώτες σύντομες δηλώσεις που έκανε ο Super Mario ανέφερε: «Ανυπομονούσα να έρθω, επιτέλους είμαι εδώ και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πανηγύριζα με τη Θύρα 13, ο Παναθηναϊκός είναι θρησκεία. Έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, το έδειξαν. Είμαι ευγνώμων για την υποδοχή. Ανυπομονώ να τους προσφέρω πίσω αυτή την αγάπη” ήταν οι πρώτες ατάκες του Χεζόνια στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

«Αποκυήματα φαντασίας» τα περί παρέμβασης για αύξηση ομάδων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: