Βίντεο ντοκουμέντο: Ο πυροβολισμός που σκότωσε τη γυναίκα μέσα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

File Photo via twiiter RedPilledPoland @RedPilledPoland Jayden X




Ένα τρομερό βίντεο κάνει τον γύρο στα social media που αποτυπώνει ακριβώς το πως πυροβολήθηκε από αστυνομικό και τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος η απόστρατος Άσι Μπάμπιτ, μέσα στο Καπιτώλιο.

Η διαδηλώτρια είχε εισβάλλει με πολλούς άλλους στο κτίριο του Κογκρέσου όπου αστυνομικοί είχαν φράξει μία πόρτα με έπιπλα προσπαθώντας να ανακόψουν τους εισβολείς. Όταν προσπάθησε να σκαρφαλώσει ένας άνδρας με πιστόλι στο χέρι, προφανώς αστυνομικός την πυροβολεί εν ψυχρώ.

Δείτε το βίντεο

— ShakariSBriggs (@ShakariSBriggs) January 7, 2021

Ποια ήταν η Άσι Μπάμπιτ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.  Η Ashli Babbitt ήταν βετεράνος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Υπηρέτησε σε τέσσερις αποστολές με την Πολεμική Αεροπορία και διέμενε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου εδρεύει και η δεύτερη μεγαλύτερη ναυτική βάση των ΗΠΑ.

Η Babbitt ήταν φανατική υποστηρίκτρια του προέδρου Τραμπ, όπως ανέφερε ο σύζυγός της στο δίκτυο WTTG-TV. Η γυναίκα φέρεται να ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που οργάνωσε την κάθοδο των οπαδών του Τραμπ στην Ουάσιγκτον και την εισβολή στο Καπιτώλιο.

 

«Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η πεθερά της στα ΜΜΕ. Ο σύζυγός της δεν ήταν μαζί της στην εισβολή στο Καπιτώλιο. Δεν την ακολούθησε καν στην Ουάσιγκτον. Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση. «Έχω μουδιάσει, είμαι απελπισμένη. Κανένας από την Ουάσιγκτον δεν ενημέρωσε τον γιο μου και το μάθαμε από την τηλεόραση» πρόσθεσε η πεθερά της, Robin Babbitt.

Σύμφωνα με τη NY POST η Ashli μία ημέρα πριν τα επεισόδια δημοσίευσε στο Twitter: «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει… Μπορούν να προσπαθήσουν και να προσπαθήσουν ξανά και ξανά, αλλά η καταιγίδα είναι εδώ και θα προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον σε λιγότερες από 24 ώρες. Σκοτάδι στο φως». Το εν λόγω tweet «εξαφανίστηκε» λίγες ώρες μετά.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Τέσσερις οι νεκροί από τα επεισόδια στην Ουάσινγκτον: Παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 15 ημέρες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: