“Θανάσιμη” παρανόηση: Ζει αν και άρρωστο το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Τάνια Ρόμπερτς

File photo: Νοσηλεύεται αλλά δεν εξέπνευσε η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς. Screenshot via YouTube




Ένα παρ’ ολίγον… “θανάσιμο” λάθος του εκπροσώπου ή και του συντρόφου της Τάνια Ρόμπερτς ήταν αυτό που …”σκότωσε” έστω για λίγες ώρες, το διάσημο εντυπωσιακό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, όταν ο 007 ερμηνεύοντας από τον Ρότζερ Μουρ.

Συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα, δημοσιογράφος της TMZ επικαλούμενος τον εκπρόσωπο της ηθοποιού – η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο –  γνωστοποίησε τον θάνατό της σε ηλικία 65 ετών.

Όμως, σήμερα, ο σύντροφος της Τάνια Ρόμπερτς, Λάνς Ο Μπράιαν, δήλωσε στην The Post ότι ο θάνατος… δεν ισχύει κι ότι απλώς έγινε “μπέρδεμα”…

Εξήγησε πως το μπέρδεμα οφείλεται στο γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, ο Μάικ Πίνγκελ, παρεξήγησε μια συνομιλία που είχε μαζί του μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, στο πλευρό της νοσηλευόμενης ηθοποιού…

“Ο Πίγκελ με ρώτησε “Τι συνέβη;” και απάντησα “Μόλις είπα αντίο στην Τάνια και είδα τα όμορφα μάτια της για τελευταία φορά”, είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της ηθοποιού, αναφερόμενος στην συνομιλία του με τον εκπρόσωπό της.

“Το επόμενο πράγμα που έγινε ήταν το TMZ να με καλεί στο κινητό μου” περιγράφει.

Η συνομιλία λοιπόν αυτή ήταν αρκετή… για τον εκπρόσωπο της ηθοποιού ώστε να προχωρήσει σε αναγγελία του θανάτου της την οποία, ωστόσο, ανακάλεσε σήμερα.

Η Ρόμπερτς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες από τις 24 Δεκεμβρίου, όταν και κατέρρευσε στο σπίτι της. Ο επί 15 χρόνια σύντροφός της Ο Μπράιαν ανέφερε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα την Κυριακή από το νοσοκομείο για να σπεύσει να την επισκεφθεί γιατί θα πέθαινε.

  • “Μόλις την άγγιξα άνοιξε τα μάτια της και έβλεπα ότι προσπαθούσε να επιστρέψει πίσω στη ζωή. Και της είπα ότι είναι πανέμορφη” σχολίασε.

Στη συνέχεια ένας νοσηλευτής του είπε ότι το γεγονός ότι άνοιξε τα μάτια της ήταν μόνο ένα αντανακλαστικό, τότε είπε το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του.

Ο Ο Μπράιαν δήλωσε ότι πίστευε πραγματικά ότι η σύντροφός του πέθανε, μέχρι που έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, στο οποίο τον ενημέρωναν ότι ζούσε ακόμη. Αφού ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα του Ο Μπράιαν με το νοσοκομείο, ο Πίνγκελ  διευκρίνισε ότι η ανακοίνωση για τον θάνατο ήταν πρόωρη.

“Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Πίνγκελ με κανένα τρόπο, σχήμα ή μορφή”, είπε. “Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένος και της είπα αντίο” τόνισε.

Mε πληροφορίες από The Guardian

Ακολουθήστε το Ηellaς Journal στο GOOGLE NEWS

Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά το «Auld Lang Syne», αλλά ξεχνά τους στίχους [Video]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: