Στον εισαγγελέα οι δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη της Ομόνοιας – Tι κατέθεσαν τα δύο ανήλικα αδέλφια

Photo Screenshot YouTube video




Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα οι δύο δράστες από το Περιστέρι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας. Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή τους έγινε έξω από το σπίτι τους.

Επίσης, στον Εισαγγελέα οδηγείται και ο Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε από τις έρευνες, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ειδικός Φρουρός έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να επικοινώνησε με τον ειδικό φρουρό, τού είπε τι είχε συμβεί και του ζήτησε συμβουλές για το πώς μπορεί να κινηθεί.

Σύμφωνα δημοσιεύματα τα δύο ανήλικα αδέρφια, το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, μετά τον ξυλοδαρμό φοβήθηκαν και για αυτό άρχισαν να κρύβονται. «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε.

Μετά φοβηθήκαμε και γι´ αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε…», ήταν τα πρώτα λόγια των δύο οι οποίοι θα δώσουν και απολογία στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό: Και αστυνομικός της ΔΙΑΣ!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: