Στο Πεντάγωνο η Φλοράνς Παρλί για τα Rafale: Συνομιλίες με Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Παναγιωτόπουλος (Κ) συνοδεύει την υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φλωράνς Παρλύ, καθώς επιθεωρούν τιμητικό άγημα, κατά τη διάρκεια της επίσιμης επίσκεψης της γαλλίδας υπουργού, πριν την υπογραφή της συμφωνία για την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών τύπου “Rafale”, στο υπουργείο, Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έφτασε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι  η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας 18 μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale.

Την κ. Παρλί υποδέχθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο κ.. Παναγιώτοπουλος και η Γαλλίδα ομόλογός του θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση ενώ αντιπροσωπείες από την Ελλάδα και τη Γαλλία θα έχουν διμερείς συνομιλίες στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδιστίστριας».

Στις 15:30 αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την απόκτηση των γαλλικών μαχητικών ενώ στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα προχωρήσουν σε επίσημες δηλώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τι φέρνει η Παρλί στον Μητσοτάκη: Μετά τα Rafale αναμένεται η πρόταση για τις Belharra

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: