Στη Λάτσιο ο νεαρός Ζαγαρίτης για εξετάσεις: Απολαβές 1,1 εκατ. ευρώ για 3,5 χρόνια

Ο παίκτης του ΠΑΟ Βασίλης Ζαγαρίτης (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το Πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ στο Γήπεδο “Α. Νικολαϊδης”. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Το τελικό «ΟΚ» από τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Πάρμα, ως προς τις εγγυήσεις καταβολής των χρημάτων που έχουν ζητηθεί απ’ τους «πράσινους», αναμένει ο Βασίλης Ζαγαρίτης, προκειμένου να ταξιδέψει την Κυριακή (17/1) στην Ιταλία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στην ιταλική ομάδα.

Το συμβόλαιο του 19χρονου μπακ θα έχει διάρκεια 3,5 ετών (ήτοι έως τον Ιούλιο του 2024), με τους ανθρώπους της Πάρμα να του έχουν ήδη αναλύσει το πλάνο τους και την ευκαιρία που έχει για να διεκδικήσει από το «καλημέρα» θέση βασικού, μετά τον τραυματισμό του (βασικού) αριστερού μπακ των «παρμέντσι» Ρικάρντο Γκαγκιόλο (υπάρχουν ακόμη στο ρόστερ οι αριστεροπόδαροι Τζιουζέπε Πέτσολα και Τζιάκομο Ρίτσι).

Οι δε απολαβές του Ζαγαρίτη θα ξεπεράσουν το 1,1 εκατ. ευρώ στο σύνολο των 3,5 ετών. Το πρώτο εξάμηνο θα λάβει 120.000 ευρώ, την επόμενη σεζόν (2021/22) θα λάβει 250.000 ευρώ, το δεύτερο χρόνο (2022/23), οι αποδοχές του θα ανέβουν στις 300.000 ευρώ, ενώ τον τελευταίο χρόνο (2023/24) θα λάβει 350.000 ευρώ.

Ένα εξαιρετικό οικονομικό «πακέτο», που συμπεριλαμβάνει και πληρωμένο σπίτι κι αυτοκίνητο, που απέχει… πολύ απ’ την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, κι έφτανε (με τα μπόνους στόχων και τα πριμ συμμετοχών) κοντά στο μισό εκατ. ευρώ στο σύνολο.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

O δικός μας Γιάννης δεν καταλαβαίνει τίποτα: Κέρδισε τη μάχη με τον Ντόντσιτς 112-109

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: