Σοκ από Κακλαμανάκη: 12χρονο κορίτσι το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

File photo: Ο “γιός του ανέμου”, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης. Photo via Facebook, Nikos Kaklamanakis Olympic Gold Medalist




Απίστευτες και φρικτές λεπτομέρειες για την νέα περίπτωση αθλήτριας της Ιστιοπλοΐας η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας και την οποία κατονόμασε νωρίτερα σήμερα στον Εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, αποκάλυψε ο επίσης Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Νίκος Κακλαμανάκης, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν 12 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται η αθλήτρια να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της, εκτός από τη δίκη της περίπτωση, δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Με πληροφορίες από MEGA/in.gr

Κατάθεση “βόμβα” Μπεκατώρου: Κατονόμασε συναθλήτριά της – θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: