Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Μέσι: Θα παίξει ή όχι στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ;

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




«Απουσία» για τον Λιονέλ Μέσι; Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, τις οποίες μετέφερε η καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo,

ο 33χρονος Αργεντινός θα χάσει τον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε (13/1, 22:00 ώρα Ελλάδας).

Ο «ψύλλος» δεν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο «Nuevo Arcangel», στην Κόρδοβα της Ανδαλουσίας, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Οι λόγοι για την πιθανή απουσία του ηγέτη της «Μπάρτσα» δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Ωστόσο, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης τον είδαν να προπονείται την Τρίτη και συμπεριλήφθηκε στην ομάδα που αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν. Ενδεχόμενη απουσία του θα ήταν προφανώς άσχημα νέα για τη Μπαρτσελόνα, ειδικά δεδομένων των εμφανίσεών του από την αρχή του 2021, καθώς έχει σκοράρει από δύο φορές στο πρωτάθλημα, εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2) και της Γρανάδας (4-0).

Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν, ο Μέσι έχει να επιδείξει 14 γκολ και 6 ασίστ σε 21 εμφανίσεις.

Ο σύλλογός του, μελλοντικός αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» του Champions League (16 Φεβρουαρίου και 10 Μαρτίου) επωφελήθηκε από τις εμφανίσεις του για να βρεθεί στην τρίτη θέση της στη La Liga, τρεις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι επτά από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που ωστόσο έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο νικητής του ημιτελικού μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του άλλου αγώνα, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (14/1, 22:00).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Πολλοί παίκτες σε κάθε θέση, δεν συμφωνώ με αυτό το σχεδιασμό: Αιχμές Χιμένεθ για Ίβιτς, Καρέρα

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: