Σε τροχιά πλέι-οφ ο Ατρόμητος: Νίκησε με ανατροπή τη Λαμία με 2-1

Ο παίκτης του Ατρόμητου Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκοράρει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League στο Γήπεδο Περιστερίου, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, που τον φέρνει ξανά σε… τροχιά πλέι-οφ σημείωσε ο Ατρόμητος επί της Λαμίας με 2-1, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Καραμάνος έβαλε μπροστά την ομάδα της Φθιώτιδας (9’), όμως οι Περιστεριώτες ανέτρεψαν το σκορ με τους Χριστοδουλόπουλο (πέν. 38’) και Σάλομον (85’).

Η ενισχυμένη στις μεταγραφές Λαμία, είναι αποφασισμένη να παίξει πλέον τα… ρέστα της για την παραμονή σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε. Παρά το γεγονός όμως ότι προηγήθηκε από νωρίς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, στο τέλος έμεινε με… άδεια χέρια, μετά το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Σάλομον.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με πολύ ωραίο σουτ στο 6’ που μπλόκαρε ο Επασί. Στο 9’ από εξαιρετική πάσα του Ρόμανιτς, ο Καραμάνος έκανε το 1-0 για τη Λαμία, με το VAR να επιβεβαιώνει μετά από λίγο την εγκυρότητα του γκολ, καθώς καλυπτόταν ο φορ των Φθιωτών.

Στο 20’ ο Ντέλετιτς βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, πλάσαρε, με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου να ακουμπάει τη μπάλα και τον Γκαλβάο να διώχνει στη συνέχεια πριν περάσει τη γραμμή. Στο 38’ ο Προβυδάκης ανέτρεψε τον Ραμπέγιο μέσα στην περιοχή, με τον Χριστοδουλόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τη Λαμία να είναι η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 57’ το σουτ του Ρόμανιτς πέρασε λίγο άουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς πήγαινε… καρφωτό για ισοπαλία, μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια κι ένα σουτ του Σάλομον έξω απ’ την περιοχή αιφνιδίασε τον Επασί, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει στη γωνία του και χάρισε στον Ατρόμητο μία υπερπολύτιμη νίκη που τον έφερε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Τζανετόπουλος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40’ λ. τρ. Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (71’ Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86’ Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78’ Αραμπούλι).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

 

 

Νέο ντέρμπι απόψε στη Θεσσαλονίκη: Άρης-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της super league

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: