Σε επαφές με Ουντινέζε για Μακενγκό ο Παναθηναϊκός, εναλλακτική ο Ιμπουλά

FILE PHOTO: Το σήμα του Παναθηναϊκού. Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ




Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί λίγα 24ωρα προτού εκπνεύσει η χειμερινή, μεταγραφική περίοδος να αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο, που θα «γεμίσει» τον ταλαιπωρημένο άξονα της μεσαίας γραμμής του και ο Πιέρ Ντρεοσί, είναι σε ανοικτή γραμμή με αρκετές περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Ζαν Βικτόρ Μακενγκό. Ο 23χρονος Γάλλος μέσος (διεθνής με την U21 της Γαλλίας) αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο απ’ την ιταλική ομάδα από τη Νις αντί 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν βρήκε χώρο και χρόνο συμμετοχής στο Ούντινε, μετρώντας μόλις 5 παιχνίδια και συνολικά 67 αγωνιστικά λεπτά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μακενγκό είναι μεταξύ των παικτών που έχει προχωρήσει ως ένα βαθμό ο Ντρεοσί και περιμένει εντός των επόμενων ωρών απάντηση από την Ουντινέζε, για το αν παραχωρείται με δανεισμό και με τι όρους.

Την ίδια ώρα τα γαλλικά ΜΜΕ επαναφέρουν στο προσκήνιο (και) το όνομα του Τζιανελί Ιμπουλά. Ο 28χρονος διεθνής με το Κονγκό μεσοαμυντικός, έχει μείνει ελεύθερος από τη ρωσική Σότσι από τη 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη έκανε προπονήσεις με τη Ναντ του Ραϊμόν Ντομενέκ, όμως δεν κέρδισε ένα συμβόλαιο στο γαλλικό κλαμπ και παραμένει ελεύθερος.

Το γαλλικό Footmercato ανέφερε την Πέμπτη (28/1) πως αν και μέχρι πριν δέκα μέρες η προοπτική της μετακόμισής του στον Παναθηναϊκό είχε ατονήσει, τα τελευταία 24ωρα η περίπτωσή του επανήλθε στο προσκήνιο για το «τριφύλλι».

Επί του παρόντος, ωστόσο, ο Ιμπουλά είναι στις εναλλακτικές των «πράσινων» και θα ξαναμπεί «δυνατά» στο προσκήνιο μόνο αν «τσακίσουν» οι άλλοι στόχοι του Παναθηναϊκού, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας χαφ που θα είναι «έτοιμος» αγωνιστικά και θα είναι σε θέση να παίξει άμεσα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Αθήνα, Ελλάδα

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τσιτσιπάς: «Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα στο Ντουμπάι»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: