Σάρωσε τα μετάλλια ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου: Ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα μπρούτζινο

To σήμα κατατεθέν του ΕΝΟΚ (Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου), Photo via ekkairo.org
Μεγάλες είναι οι επιτυχίες που σημείωσε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου, συμμετέχοντας σήμερα για πρώτη φορά στο Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα όρθιας σανιδοκωπηλασίας (Stand up paddleboarding), κατακτώντας το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών και αντίστοιχα το ασημένιο και το μπρούτζινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών.

«Πρόκειται για το αποτέλεσμα των επίπονων προσπαθειών των αθλητών μας στο ιστορικό μας σωματείο για να κρατήσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα στον ποταμό Νείλο και την Αίγυπτο», μάς τόνισε ο αντιπρόεδρος του σωματείου Γιώργος Ρεκτσίνης.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που παρότι δεν είναι Έλληνες, έφεραν το ελληνικό όνομα και την ελληνική σημαία στο υψηλότερο βάθρο των αγώνων αυτών».

«Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας σε όλα τα αιγυπτιακά πρωταθλήματα, ελπίζοντας να ξαναφέρνουμε τον Ελληνικό μας Όμιλο πάντοτε στις ψηλότερες θέσεις», κατέληξε ο κ. Ρεκτσίνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του αιγυπτιώτικου παροικιακού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας για το γεγονός ότι οι μεγάλες αυτές νίκες με την πρώτη «παρθενική» εμφάνιση του Ομίλου στην εν λόγω παναιγυπτιακή αναμέτρηση.

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου ιδρύθηκε το 1930, συμπληρώνοντας φέτος 91 χρόνια ζωής.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ του Ν. Κάτσικα
Κάιρο, Αίγυπτος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: