Προτεραιότητα να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης μιλά στη σημερινή εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επεσήμανε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως τόνισε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός,  είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τραντίλης δήλωσε ότι “συνεχίζεται η παρακολούθηση των επιδημιολογικών δεδομένων και προχωρούμε — ύστερα από εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών — με μικρά και πολύ προσεκτικά βήματα προς μια μερική κανονικότητα. Εφαρμόζεται το κυλιόμενο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο τα επιδημιολογικά δεδομένα των 7 προηγούμενων ημερών θα καθορίζουν τις επόμενες αποφάσεις. Αυτές, θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά. Προτεραιότητα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα -όπως τόνισε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός- είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Αργή η πορεία περιορισμού της πανδημίας: 516 νέα κρούσματα, 27 νεκροί, 300 διασωληνωμένοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: