Ποδαρικό με νίκες στη Basket League για ΑΕΚ και Ηρακλή: Συνεχίζεται η 10η αγωνιστική

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς της ΑΕΚ (Α) επιχειρεί καλάθι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου για την 10η αγωνιστική της Basket League, στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ποδαρικό με νίκες κατά τη 10η αγωνιστική της Basket League,  έκαναν το Σάββατο η ΑΕΚ επί του Κολοσσού και ο Ηρακλής επί της Λάρισας.

Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (3/1), στις 15:00, στο γήπεδο Πλάτων, όπου ο Ιωνικός τίθεται απέναντι στον Άρη.

Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται στο  Αγρίνιο, όπου στις 17:00 το Μεσολόγγι θα είναι απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου την ίδια ώρα το Περιστέρι φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Basket League «πέφτει» με τον αγώνα Λαύριο-Παναθηναϊκός, στις 20:00 , που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λαυρίου.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (6/1, 17:00), διεξάγεται η εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, Λάρισα-Προμηθέας Πατρών.

Η ΑΕΚ έκανε νικηφόρο ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ όπου επικράτησε άνετα με 89-72 του Κολοσσού και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 7-1 και διευρύνοντας σε 3-0 το αήττητο της έδρας της. Στον αντίποδα, οι «θαλασσί» υπέστησαν την έβδομη ήττα τους.

Ο Ηρακλής κέρδισε στο Ιβανώφειο τη Λάρισα με 73-69, αρχίζοντας και αυτός με νίκη το 2021.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΦ/ΗΦ
Αθήνα, Ελλάδα

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ετοιμάζει 11αδα για την ΑΕΚ ο Μαρτίνς: Στις επιλογές του Ρέαμπτσιουκ και Χασάν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: