Πλημμύρισε ξανά η Λεμεσός από τις καταρρακτώδεις βροχές: Δεκάδες κλήσεις για βοήθεια

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, το Σάββατο, για παροχή βοήθειας σε πολίτες, καθώς υποστατικά πλημμύρησαν και οχήματα εγκλωβίστηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές.ΚΥΠΕ – Σ. Κονιώτης
Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι οι Λεμεσιανοί, καθώς με τις καταρρακτώδεις βροχές του Σαββάτου πλημμύρισαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο ιστορικό κέντρο, αλλά και στον παραλιακό της Λεμεσού.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ σε κινητοποίηση τέθηκαν συνεργεία του Δήμου Λεμεσού, καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας για παροχή βοήθειας που αφορούσε το άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, άντληση νερού από υποστατικά και απομάκρυνση οδηγών και οχημάτων, που εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πάνω από 20 περιστατικά στο κέντρο Λεμεσού. Χωρίς κανένας άνθρωπος ευτυχώς να διατρέξει κίνδυνο.

Χθες επίσης, αρκετές περιοχές της Επαρχίας Λεμεσού έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για κάποια διαστήματα, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε δίκτυο μέσης τάσης της ΑΗΚ, που προκάλεσαν κεραυνοί.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Σταύρος Κονιώτης/ΓΒΑ
Λεμεσός, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

202 νέα κρούσματα στην Κύπρο και ένας ακόμη θάνατος: Συνολικά 167 νεκροί

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: