Ουδεμία παρέμβαση στο θέμα Παράσχου από τον πρόεδρο Αναστασιάδη ή το Προεδρικό

File photo: Το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. Φωτογραφία ΚΥΠΕ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε καμιά περίπτωση δεν παρενέβη στο θέμα που προέκυψε μετον δημοσιογράφο  Ανδρέα Παράσχο και την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν, όπως καμιά παρέμβαση δεν έγινε από αξιωματούχο ή λειτουργό του Προεδρικού Μεγάρου, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Στη δήλωση αναφορικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών για το θέμα που προέκυψε με τον δημοσιογράφο και ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το όλο συμβάν αφήνει εκτεθειμένους τους κρατούντες και συγκεκριμένα το προεδρικό περιβάλλον, ο ΚΕ αναφέρει πως “θέλουμε απλώς να υποδείξουμε ότι ο δημοσιογράφος τόσο με την επιστολή παραίτησης του, όσο και με σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι πεπεισμένος πως ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε κανένας άλλος από το Προεδρικό Μέγαρο ή την Κυβέρνηση παρενέβη προς τους εκδότες της εφημερίδας”.

Όπως σημειώνει ο Εκπρόσωπος, “περαιτέρω, ο κ. Παράσχος δήλωσε «έχω γράψει απίστευτα πράγματα για τον Πρόεδρο κατά καιρούς, έχω γράψει άρθρο το 2018 με σκληρό τίτλο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος ούτε τηλεφώνησε ούτε απείλησε»”.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε καμιά περίπτωση δεν παρενέβη στο θέμα όπως καμιά παρέμβαση δεν έγινε από αξιωματούχο ή λειτουργό του Προεδρικού Μεγάρου. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη 40χρονη πολιτική του διαδρομή εμπράκτως απέδειξε ότι αποδέχεται την κριτική του Τύπου όσο σκληρή και αν είναι αυτή.Αυτά για την αποκατάσταση των αληθών γεγονότων και την τοποθέτηση των πραγμάτων στη σωστή τους βάση”, αναφέρει ο ΚΥβερνητικός Εκπρόσωπος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του καταγγέλλει ο Αναστασιάδης

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal