Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι κι ένας καταζητούμενος κακοποιός πιάστηκαν σε τυχαίο έλεγχο για κορωναϊό…

File Photo: Στιγμιότυπο από ελέγχους της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωναϊού. Photo via @amna_news




Σε έναν τυχαίο έλεγχο για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωναϊού, στο κέντρο της Λαμίας, η αστυνομία σταμάτησε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο και οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν πίστευαν στα μάτια τους: Συνοδηγός ήταν ο Αλκέτ Ριζάι και στο ΙΧ επέβαινε καταζητούμενος κακοποιός.

Οπως μεταδίδει το lamiareport.gr όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε έναν τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωναϊού, στη Λαμία.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια και έκπληκτοι βρήκαν μέσα τον Αλκέτ Ριζάι, έναν 36χρονο και έναν φίλο του, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας.

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή πέρασαν κοντά σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί.

Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί, αλλά και όσοι πολίτες βρέθηκαν στο σημείο που παρακολουθούσαν τον έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο συνοδηγός δεν ήταν άλλος από τον βαρυποινίτη των φυλάκων Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι, ενώ ο οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας.

Ο τρίτος επιβάτης

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 36χρονος αλβανικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας όπου παρέμεινε μέχρι το βράδυ, όπου και έφτασε από την Αθήνα ειδική αστυνομική ομάδα για να τον παραλάβει.

Στον Αλκέτ Ριζάι και στο τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωναϊού. Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σύλληψη αλλοδαπού που έκλεβε,,, αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: