“Ο κ. Μητσοτάκης έταξε στην Καρδίτσα όσα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει”, υποστηρίζει ο Νίκος Παππάς

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Photo via Twitter, @nikospappas16
Ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης έταξε στην Καρδίτσα όσα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει και πανηγυρίζει στον Ε65 για το “καπέλo” των 38 εκατ. ευρώ και την καθυστέρηση 20 μηνών».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παππάς αφού αναφέρει ότι “οι πολίτες της Καρδίτσας έχουν χορτάσει από λόγια και δεν θέλουν άλλες στιγμές “ανεμελιάς”, προσθέτει ότι “η Ν.Δ. πρέπει να σκεφτεί και να στηρίξει ουσιαστικά όσους επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές”.

Ειδικότερα, υποστηρίζει:

“Σε ό,τι αφορά το βόρειο τμήμα του Ε65, για το οποίο επαίρεται ο κ. Μητσοτάκης, να θυμίσουμε ότι:

· Η έγκριση ήρθε με καθυστέρηση 20 μηνών, για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο του έργου στην Ε.Ε. ήδη από τον Μάιο του 2019.Το κόστος του έργου αυξάνεται κατά 38 εκατ. ευρώ για δαπάνες λειτουργίας.

Η δική μας κυβέρνηση είχε πετύχει την παραίτηση των κατασκευαστών από ανάλογη απαίτηση για το νότιο τμήμα, το οποίο υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2019. Η Ν.Δ. φέρει βαρύτατες ευθύνες για την υλοποίηση του Ε65 συνολικά. Είναι γνωστές και οι καθυστερήσεις της, ήδη από το 2007, και οι μετέπειτα επιλογές της”.

Λιβάνιος για εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο νέος νόμος τίθεται σε ισχύ από το 2023

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: