Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προσευχήθηκε για το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις

File Photo: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. photo via ΚΥΠΕ (CNA Cyprus).




Δέηση προς τον Θεό να ευλογήσει τον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζόζεφ Μπάιντεν, και τη νέα αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις.

Να τους δώσει σοφία και σθένος για να ηγηθούν του αμερικανικού έθνους και να το καθοδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό, ασφαλές και υγιές μέλλον για όλους τους Αμερικανούς, ανέπεμψε χθες ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης διαθρησκειακής ακολουθίας για την ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, η οποία χρονολογείται από την εποχή της πρώτης ορκωμοσίας του Προέδρου Τζορτζ Ουάσινγκτον, ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής, εκπροσωπώντας όλους τους πιστούς της, ανέγνωσε διαδικτυακά προσευχή για την υγεία και την επιτυχία των δύο κορυφαίων αξιωματούχων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον Θεό να ενισχύσει τον Πρόεδρο και την αντιπρόεδρο στην αποστολή τους για την επούλωση των πληγών, τη συμφιλίωση, την ενότητα και την ειρήνη στην Αμερική και να τους δώσει αρετή, ευθυκρισία και αίσθημα δικαίου, ώστε όλοι οι Αμερικανοί να έχουν τη βεβαιότητα και την εμπιστοσύνη ότι τα δικαιώματά τους ως πολίτες θα τυγχάνουν πάντα απόλυτης υπεράσπισης και προστασίας.

«Προστάτευε, Θεέ μου, τη Δημοκρατία μας, το Κογκρέσο, τα δικαστήρια μας, τον στρατό μας, όλους όσοι υπηρετούν στις ομοσπονδιακές και τις πολιτειακές υπηρεσίες και ολόκληρο τον λαό μας, ώστε να ζήσουμε με ειρήνη και ευημερία», ολοκλήρωσε την προσευχή του ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Φασολάδα, τζατζίκι, μουσακάς και μπακλαβάς: Μια Ελληνίδα σεφ μαγειρεύει στον Μπάιντεν

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: