Νέες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

File Photo: Oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον δράστη της επίθεσης σε 18χρονη στον Κίσσαμο. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Πρόκειται για δύο άνδρες, 37 και 34 ετών και μια γυναίκα 24 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δέμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 48 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνες που έγιναν στη συνέχεια στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους τριών κιλών και 88 γραμμαρίων, κάνναβη σε υγρή μορφή βάρους τριακοσίων γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Με πληροφορίες από astynomia.gr

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ναρκωτικές ουσίες εντόπισε σε επιχείρηση της αστυνομίας ο σκύλος «Άτλας»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: