Νάσος Ηλιόπουλος: Η αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας φέρει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη

FILE PHOTO: εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ANDREA BONETTI




«Οι ειδικοί προειδοποιούν για τρίτο, ακόμα χειρότερο, κύμα της πανδημίας και η κυβέρνηση τα έχει χαμένα», τονίζει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, καταλογίζοντας ευθύνες για την «αναζωπύρωση της πανδημίας» στον πρωθυπουργό.

«Έστειλε μήνυμα χαλάρωσης μέσα στις γιορτές, ανακοίνωσε άνοιγμα των σχολείων χωρίς τη συνεδρίαση της επιτροπής, για δεύτερη φορά έκανε τα στραβά μάτια μπροστά σε εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «μπροστά στην ενδεχόμενη έκρηξη κρουσμάτων προαναγγέλλει νέα περιοριστικά μέτρα».

«Χωρίς την ενίσχυση του συστήματος υγείας και χωρίς μέτρα οικονομικής στήριξης της κοινωνίας. Μέσα σε δύο μήνες και μια εβδομάδα θρηνούμε 4.473 συνανθρώπους μας και η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια εγκληματική πολιτική» σχολιάζει ο Ν. Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Η αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας φέρει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με επισκέψεις σε Ρώμη και Λισαβόνα αρχίζει ο διπλωματικός μαραθώνιος 2021 για Δένδια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: