Με τρίποντο έφυγε από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ: Νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ, κόκκινη είδε ο Βάτερμαν

Ο παίκτης του ΟΦΗ (Κ) και ο παίκτης του ΠΑΟΚ (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΟΦΗ – ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο Στάδιο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Οι ελπίδες του ΟΦΗ για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ διήρκεσαν μόλις 26 λεπτά, δηλαδή ως το σημείο που αποβλήθηκε (με απευθείας κόκκινη κάρτα) ο Βάτερμαν.

Το παιχνίδι ήταν ως τότε μονόλογος του «Δικέφαλου», αλλά μετά την αποβολή το «Θ. Βαρδινογιάννης» άρχισε να… γέρνει, με τη μακεδονική ομάδα να φεύγει τελικώς νικήτρια με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και άρχισαν να πολιορκούν την περιοχή των Κρητικών, με τον Βάτερμαν να επεμβαίνει στο 4΄ σε σουτ του Ουάρντα, τον Κρμέντσικ να αστοχεί στο 7΄ και στο 11΄ στα σουτ που επιχείρησε και τον ίδιο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ με γυριστή κεφαλιά, στο 19ο λεπτό.

Στο 26΄ ο Βάτερμαν ανέτρεψε τον Τζόλη και ο διαιτητής Παπαπέτρου μετέτρεψε την αρχικώς επιδειχθείσα κίτρινη σε κόκκινη κάρτα μετά την εξέταση της φάσης στο VAR, εκτιμώντας ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ.

Η κυριαρχία της μακεδονικής ομάδας συνεχίστηκε, αλλά ο Κρμέντσικ δεν μπορούσε να βρει εστία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσέχο επιθετικό να χάνει άλλες δύο ευκαιρίες, στο 38΄ (σουτ άουτ) και το 44΄ (απόκρουση Σωτηρίου).

Ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο το πέτυχε, εις διπλούν μάλιστα, στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 48ο λεπτό και στη σέντρα του Μουργκ από δεξιά ο Τζόλης μπήκε στη φάση, πρόλαβε τον Ουές κι άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει στο 53΄ ο Βαρέλα, μετά από συνδυασμό Σβαμπ – Μουργκ και κακή αντίδραση του Σωτηρίου, που δεν συγκράτησε την μπάλα.

Στο 67΄ το σκορ έλαβε την τελική του διάσταση, όταν από κάθετη πάσα του Τζόλη η μπάλα έφυγε από τα πόδια του επιρρεπή στο λάθος Σελίμοβιτς και ο Κρμέντσικ με εύκολο πλασέ νίκησε από κοντά τον Σωτηρίου για το 3-0, που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μειώσει εκ νέου τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 26΄ Βάτερμαν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περέιρα, Κρέσπο

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Βούρος (77΄ Σολίς), Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (30΄ Σωτηρίου), Κοροβέσης (78΄ Σουρνάκης), Βαφέας, Στάικος, Νέιρα, Στάρτζεον (68΄ Γρίβας), Σαρδινέρο (68΄ Γιαννούλης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (77΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (77΄ Αουγκούστο), Τζόλης, Ουάρντα (83΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (69΄ Λάμπρου), Κρμέντσικ (76΄ Σφιντέρσκι).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

 

Με γκολ του Χασάν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: