Με πλήρη σύνθεση ο ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ: Ποιοι είναι στη διάθεση του Χιμένεθ για το ντέρμπι

File Photo: Ο παίκτης της ΑΕΚ (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Καντουρι (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με πλήρη συγκρότηση, όπως φαίνεται, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

Η σημερινή προπόνηση των Θεσσαλονικέων εστιάστηκε στην τακτική προσέγγιση του αντιπάλου, με πολλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι και με οικογενειακό δίτερμα στο τέλος.

Κάποιος άλλος απών, πέραν του Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του, δεν υπήρχε, με το μυαλό όλων να είναι στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής.

Με βάση τις ως τώρα ενδείξεις, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Αουγκούστο, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ και Τζόλη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί και αύριο, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και μετά το τέλος του προγράμματος θα γίνει γνωστή η αποστολή ενόψει ΑΕΚ.

«Μέσα» τρεις για την Τούμπα

Τρεις παίκτες με κομβική παρουσία στην εφετινή ΑΕΚ, ανταποκρίθηκαν άκρως ικανοποιητικά στη σημερινή προπόνηση και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έβγαλαν χωρίς πρόβλημα το ομαδικό πρόγραμμα και δηλώνουν «παρόντες» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (24/1, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Αντίθετα, παραμένουν στα «πιτς» οι Μιτάι, Νεντελτσεάρου που ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Έτσι, δημιουργείται ο… κλασικός «πονοκέφαλος» για τον Χιμένεθ, ο οποίος ειδικά στο χώρο του κέντρου έχει πιο πολλές επιλογές απ’ όσες ενδεχομένως θα ήθελε. Κι αυτό γιατί ο Νταμιάν Σιμάνσκι με την «ολιστική» εμφάνισή του εναντίον του Απόλλωνα (20/1) διεκδικεί θέση βασικού, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος που παρουσιάζει εντυπωσιακή σταθερότητα από τη στιγμή της επιστροφής του. Όμως, στα χαφ υπάρχει ο Αντρέ Σιμόες, ίσως ο πιο «συνεπής» παίκτης της ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, και το απόλυτα επιτυχημένο ως δίδυμο Γεβγκέν Σάκχοφ-Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Παράλληλα, δίλημμα υπάρχει και στην άμυνα όσον αφορά τον παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι, αλλά προς το παρόν προκρίνεται η λύση Σβάρνα λόγω εμπειρίας, έναντι του Ζίγκα Λάτσι. Επίσης, ερωτηματικό παραμένει αν θα ξεκινήσει σέντερ φορ ο Νέλσον Ολιβέιρα, βασικός στις δύο τελευταίες νίκες της Ένωσης ή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δύσκολα σταυρόλεξα για δυνατούς… λύτες, όπως είναι ο Χιμένεθ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Μεγάλα ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: