Λάβα που καίει η συμπαράσταση στις τρεις ηθοποιούς κατά Σπυρόπουλου: Διαβάστε εκατοντάδες μηνύματα

File Photo: Ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος. Φωτογραφία via youtube / alpha tv




Ονόματα γνωστά όπως της Σμαράγδας Καρύδη, του Γιώργου Καπουτζίδη, της Έλλης Κοκκίνου, του Χρήστου Φερεντίνου και του Γιάννη Τσιμιτσέλη στηρίζουν τις ηθοποιούς Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά μετά την καταγγελία τους κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Η λίστα που μεγαλώνει συνεχώς κάτω από τις αναρτήσεις στο instagram συμπεριλαμβάνει ήδη αρκετές εκατοντάδες πρόσωπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

Ξεχωριστή όμως είναι η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη που επιβεβαιώνει και πλήρως τουλάχιστον τη μία από τις καταγγελίες:

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό».

Είναι προφανές ότι μετά τη σχετική αρχική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη κάτι έχει αλλάξει στην ελληνική κοινωνία.

Έσκασε το ηφαίστειο της κάθε είδους κακοποίησης. Κι αν ακόμη πολλές από τις πράξεις έχουν παραγραφεί με βάση τον ποινικό κώδικα δεν παραγράφονται όμως οι συνέπειες κυρίως για όσους τις έπραξαν.

Η λάβα καίει ότι βρεθεί μπροστά της.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: