Κύριε Ελέησον κ. Κατσιματίδη: Παραχώρησε τον ραδιοσταθμό του για να λέει τα ψέματα του ο Τζουλιάνι

File photo: Ο δικηγόρος του πρώην πρόεδρου Τραμπ σκουπίζει τις μπογιές από τα μαλλιά του που έχουν τρέξει στο μάγουλό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το εκλογικό αποτέλεσμα. EPA, JIM LO SCALZO




Εκτενές άρθρο του δημοσιογράφου Azi Paybarah με τίτλο «Ο Τζουλιάνι βρίσκει πλατφόρμα όπου μπορεί να συνεχίσει να φωνάζει για απάτη στις εκλογές», δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας New York Times.

Θέμα του είναι ο ραδιοσταθμός WABC-AM του ομογενούς μεγιστάνα, Τζον Κατσιματίδη, με έδρα το Μανχάταν.

Αναφέρει ότι ο Rudolph Giuliani -φανατικός υποστηρικτής και δικηγόρος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης- εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, που εδρεύει στο κεντρικό Μανχάταν.

Ο κ. Τζουλιάνι εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι πραγματικός νικητής των εκλογών ήταν ο Trump. Ο Τζουλιάνι μέσω του σταθμού WABC-AM του Κατσιματίδη, υποστηρίζει ότι μπορεί σε μια ώρα να το αποδείξει.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός WABC-AM εκπέμπει ένα μείγμα συντηρητικού και φιλελεύθερου ύφους τα τελευταία χρόνια, αλλά η δεξιά στροφή του παγιώθηκε με την εξαγορά του το 2019, έναντι $12.5 εκατομμυρίων δολαρίων, από τον (ομογενή) John Catsimatidis, δισεκατομμυριούχο που ήταν στο παρελθόν υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι αγόρασε το σταθμό γιατί απολαμβάνει το γεγονός να τον επαναφέρει στην κορυφή της ακροαματικότητας. Φέτος εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη Δημαρχία -αυτή τη φορά με το Δημοκρατικό Κόμμα- καθώς στο παρελθόν είχε συγκεντρώσει χρήματα για τον Bill και τη Hillary Clinton.

Η κόρη του είναι πρόεδρος της Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών του Μανχάταν, ενώ τον τελευταίο καιρό, καταβάλλεται προσπάθεια να μετριάσει τη δεξιά ταυτότητα του σταθμού.

Την ημέρα που ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος, ο Catsimatidis πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώρηση στη ‘New York Post’ για να συγχαρεί τον Biden και την Harris, με το logo του σταθμού του και των δύο αλυσίδων σουπερμάρκετ των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς Giuliani για το αποτέλεσμα των Εκλογών, δήλωσε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να μιλάνε στο σταθμό του ενδιαφέροντες άνθρωποι και να έχει πολλούς ακροατές.

Όσον αφορά στο κατά πόσο υπήρξε νοθεία στις εκλογές, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια και ότι είναι κάτι σαν το ποιος σκότωσε τον Κένεντυ(;) καθώς έχουν περάσει 58 χρόνια από τότε και κανείς δεν ξέρει ακόμη την απάντηση…

ΠΗΓΗ: New York Times – “Giuliani finds platform where he can continue to cry election fraud”

Γερμανικός Τύπος: Τι κρύβεται πίσω απ’ τον νέο έρωτα του Ερντογάν με την Ευρώπη;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: