ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση “ράβε ξήλωνε” συνεχίζει με ανεπάρκεια και χωρίς σχέδιο

File Photo: Κίνημα Αλλαγής. Photo via amna_news.




«Κυβέρνηση ράβε ξήλωνε» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, σε ερώτηση για τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αυστηροποίηση των μέτρων κατά της πανδημίας την εβδομάδα 3-10 Ιανουαρίου.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο, μπερδεύοντας τους πολίτες, οδηγώντας σε αδιέξοδο επαγγελματίες και καταναλωτές», συνέχισε ο κ. Χρηστίδης, για να συμπληρώσει:

«Για ακόμη μια φορά, δείχνει έλλειψη στρατηγικής και ανεπάρκεια. Η επίμονη της, δε, στα οριζόντια μέτρα σε όλη την επικράτεια, είναι λάθος. Μόνη λύση η πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για το ασφαλές άνοιγμα, μετά από μαζικά τεστ».

Αντίστοιχη κριτική στην κυβέρνηση, για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα, άσκησε και ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Πουλάς.

«Το αλαλούμ με τον εμβολιασμό συνεχίζεται. Μόνο ως τραγελαφική θα πρέπει να χαρακτηριστεί η κατάσταση με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στη χώρα μας», επισημαίνει σε δήλωσή του και συμπληρώνει:

«Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει χαθεί στη δίνη του ανασχηματισμού με αποτέλεσμα να πάει περίπατο ο εμβολιαστικός της σχεδιασμός. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αλλεπάλληλες αναβολές εμβολιασμών υγειονομικών σε πολλά νοσοκομεία της χώρας οι οποίοι θα ξεκινούσαν την Δευτέρα αλλά αιφνιδιαστικά αναβλήθηκαν αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ελέγχου η πανδημία, η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τις παλινωδίες Μητσοτάκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: