Κάτι πολύ περισσότερο από φήμες: Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ παίρνουν διαζύγιο

Ο Κάνιε Γουέστ (δεύτερος από αριστερά) και στο κέντρο η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν. EPA, CAROLINE BLUMBERG




H Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ χωρίζουν ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και έξι χρόνια γάμου. Ο γάμος τους έγινε το 2014 στην Ιταλία και έκτοτε έχουν κάνει τέσσερα παιδιά.

Όπως πρώτο έγραψε το PageSix και στη συνέχεια διάφορα άλλα μέσα των ΗΠΑ,  πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι το «διαζύγιο επίκειται» ενώ η Καρντάσιαν ήδη προσέλαβε τη Λάουρα Βάσερ, διακεκριμένη δικηγόρο σε θέματα διαζυγίων η οποία είχε στο παρελθόν εκπροσωπήσει την Αντζελίνα Τζολί, την Χάιντι Κλαμ και την ίδια την Καρντάσιαν , κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της το 2011 από τον Κρις Χάμφρις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάνιε Γουέστ πέρασε τις διακοπές χώρια από την Καρντάσιαν και την οικογένειά τους, στην πολυτελή βίλα του στο Ουαϊόμινγκ , παρόλο που είχε εμφανιστεί στο περίφημο πριβέ πάρτι της Κιμ για τα 40α γενέθλιά της, τον περασμένο Οκτώβριο.

«Η Κιμ υποχρέωσε τον Κάνιε να πάει στο Ουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η TMZ , ωστόσο, επικαλείται δικές της πηγές για να αναφέρει ότι ο γάμος είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο εξάμηνο του 2020, αλλά το ζευγάρι “δεν το έβαλε κάτω”.

Φήμες ήθελαν πρόσφατα τη σχέση να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ατυχούς προεδρικής εκστρατείας του Γουέστ, πέρσι.

Μια πηγή ισχυρίστηκε : «Είναι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Αυτός είναι στην κόψη του ξυραφιού  κι εκείνη προσπαθεί πραγματικά να αποφασίσει τι να κάνει για να προστατεύσει τα παιδιά, αλλά και τη δική της υγείας. ”

Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Κιμ στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Κάνιε από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουέστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ από τον Νοέμβριο, μετά τις εκλογές, δεν ποστάρει στο twitter, πέρα από ελάχιστες φορές και χωρίς την Κιμ, συνήθως με τον ίδιο να οδηγεί το αυτοκίνητό του.

«Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Κάνιε λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Κιμ μπούχτισε και με όλα αυτά», λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην Κιμ.

«Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει μια πηγή για να συνεχίσει: «Η Κιμ έχει προσλάβει την Λάουρα Βάσερ και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών».

Με πληροφορίες από Vanity Fair, Daily Mail

“Θανάσιμη” παρανόηση: Ζει αν και άρρωστο το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Τάνια Ρόμπερτς

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: