Κακλαμανάκης: Να μπει τέλος στην ομερτά, απόλυτη συμπαράσταση στην Μπεκατώρου

File photo: Ο “γιός του ανέμου”, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης. Photo via Facebook, Nikos Kaklamanakis Olympic Gold Medalist




Tην απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, o οποίος στο παρελθόν έχει προβεί σε καταγγελίες για την λειτουργία της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας αλλά και γενικότερα για το χώρο του αθλητισμού.

Μιλώντας στον OPEN TV, ο Νίκος Κακλαμανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει». Παράλληλα τόνισε : «Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».

Ο χρυσός ολυμπιονίκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας πως δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά και άνθρωπος και πως τα όσα κατήγγειλε έρχονται να προστεθούν σε όσα ο ίδιος είχε κάνει γνωστά από χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατήγγειλε πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν».

Αναφορικά με το εάν είχαν έρθει σε γνώση του άλλα τέτοια περιστατικά κακοποίησης, ο ολυμπιονίκης απάντησε: «Είχα ακούσει διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά…».

Πηγή: OPEN TV/ethnos.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Άνευ προηγουμένου η υποστήριξη στη Σοφία Μπεκατώρου: Η Εισαγγελία ερευνά τις καταγγελίες της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: