Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης: Δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες [video]

Μια άποψη της οδού του Τολέδο μετά από μια ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση τμήματος ενός κτηρίου, στη Μαδρίτη, Ισπανία, στις 20 Ιανουαρίου 2020. EPA, JAKE THREADGOULD BEST QUALITY AVAILABLE




Ισχυρή έκρηξη άγνωστης προέλευσης σημειώθηκε σε κτίριο στο κέντρο της Μαδρίτης.

Η έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό οκτώ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της ισπανικής πρωτεύουσας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δήμαρχος Μαδρίτης είπε νωρίτερα ότι υπάρχουν δύο νεκροί και άγνωστος αριθμός τραυματιών. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ηλικιωμένοι στον οίκο ευγηρίας, που βρίσκεται κοντά, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ εκκενώνονται κτήρια.

Μια άποψη της οδού του Τολέδο μετά από μια ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση τμήματος ενός κτηρίου, στη Μαδρίτη, Ισπανία, στις 20 Ιανουαρίου 2020. EPA, NOELIA LOPEZ BEST QUALITY AVAILABLE

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου η έκρηξη προήλθε από το εσωτερικό του κτιρίου και μάλλον οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την TVE, η «πολύ ισχυρή» έκρηξη κατέστρεψε τρεις ορόφους του κτιρίου, που βρίσκεται κοντά σε οίκο φροντίδας ηλικιωμένων.

Σωστικά συνεργεία, αστυνομικοί και πυροσβέστες επιχειρούν στον τόπο της «πολύ ισχυρής» έκρηξης κοντά στην Πουέρτα ντε Τολέδο στο κέντρο της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο ίδιο το οίκημα, αλλά και σε τρία παρακείμενα κτίρια.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαδρίτη, Ισπανία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Στις πόλεις της Αυστρίας η καλύτερη ποιότητα ζωής στην ΕΕ: Η Βιέννη πρώτη των πρώτων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: