Υποχωρούν οι επιφυλάξεις των Γάλλων πολιτών για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19

Nοσοκόμα εμβολιάζει συνάδελφο της στο νοσοκομείο Antoine Balmes, στην πόλη Μontpellier της Γαλλίας. EPA, Guillaume Horcajuelo
Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της COVID-19 έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα αποδεκτό από τους Γάλλους πολίτες, δήλωσε σήμερα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Οι πολίτες της Γαλλίας βρίσκονται μεταξύ αυτών που εκφράζουν τις μεγαλύτερες επιφυλάξεις σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19.

“Με χαρά διαπιστώνω ότι η αποδοχή του προγράμματος εμβολιασμού αυξάνεται και αυτό είναι μια πολύ σπουδαία είδηση για τη χώρα μας”, δήλωσε ο κ. Καστέξ σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σε κέντρο εμβολιασμού στο ανατολικό τμήμα της Γαλλίας.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει αργότερα σήμερα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κορονοϊού στη Γαλλία

Το πιθανότερο είναι, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, να επιβληθεί από νωρίτερα νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, δηλαδή από τις 18:00 αντί για τις 20:00 το βράδυ, όπως ισχύει ήδη σε κάποιες περιοχές της ανατολικής και της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παρίσι, Γαλλία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Γαλλία: Η ρυθμιστική αρχή αποδοκίμασε την χρήση drones από το υπουργείο Εσωτερικών για την αστυνόμευση του lockdown

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal