Η ύπατη πρόκληση του απερχόμενου Τραμπ; Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του…

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ομιλεί σε οπαδούς του στον κήπο του Λευκού Οίκου. EPA, JIM LO SCALZO




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Μέχρι να αποχωρήσει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από το Λευκό Οίκο, θα γίνουμε μάρτυρες πολλών επεισοδίων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιχειρήσει να κάνει και πόλεμο. Έτσι για τον …αποχωρισμό!

Αναλυτές έχουν συνέχεια στο μυαλό τους το Ιράν, μέχρι να αναλάβει ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Η κατάσταση του είναι απελπιστική. Έχει ανταλλάξει βαριές κουβέντες ακόμα και με την αγαπημένη του θυγατέρα, την Ιβάνκα, επειδή τόλμησε να του αναφέρει ότι σκεφτόταν να παραστεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν.

Το βράδυ της Παρασκευής πληροφορηθήκαμε ότι απαιτεί «στρατιωτικό αποχαιρετισμό» κατά την αναχώρησή του. Με απόδοση όλων των στρατιωτικών τιμών. Αυτά ακούνε οι οπαδοί του και ελπίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή: ότι θα γίνει πραξικόπημα και θα παραμείνει πρόεδρος… Δεν αξίζουν αυτές οι συμπεριφορές στην Αμερική.

  • Ο απερχόμενος πρόεδρος ετοιμάζεται να δώσει παράσταση, για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Τζο Μπάιντεν, καθώς πληροφορίες τον φέρουν επίσης να ετοιμάζει “πανηγύρι” στη αεροπορική βάση Άντριους, απ’ όπου θα πάρει το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One, για τελευταία φορά, για να πάει στη Φλόριντα, όπου θα έχει πλέον τη μόνιμη κατοικία του.

Δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του κ. Μπάιντεν, όπως είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετές ημέρες. Διότι συνεχίζει να πιστεύει ακόμα ότι οι Δημοκρατικοί του έκλεψαν τις εκλογές, ότι έγινε νοθεία και εκλογική απάτη.

Επίσης άλλαξε τα σχέδια της αναχώρησης του από το Λευκό Οίκο. Δεν θα φύγει από την προεδρική κατοικία στις 19 του μήνα, αλλά την επομένη, δηλαδή την ημέρα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν. Καταπληκτικά!!!

Όπως διέρρευσε το περιβάλλον του, ο απερχόμενος πρόεδρος ετοιμάζει εκδήλωση αποχαιρετισμού στην αεροπορική βάση, άρα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα καλέσει τους οπαδούς του να πάνε εκεί. Σκοπός του είναι να δείξει ότι έχει πολλαπλάσιους οπαδούς από τον εκλεγμένο πρόεδρο. Το είπαμε τόσες φορές… Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του…

Οι αρχές ασφαλείας στην Ουάσιγκτον και τις γύρω περιοχές έχουν λάβει από προχθές μέτρα ασφάλειας τα οποία καθημερινά εντείνονται για να φτάσουμε στις 19 Ιανουαρίου, την προηγούμενη της ορκωμοσίας όταν και θα αποκλειστούν σχεδόν τα πάντα στην πόλη. Θα κυκλοφορούν μόνο όσοι έχουν ειδική άδεια και έχουν σχέση με την ορκωμοσία.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε μία έκταση ενός τετραγωνικού μιλίου από το Λευκό Οίκο και την ορκωμοσία θα την παρακολουθήσουν λίγοι άνθρωποι. Υπάρχει ακόμα η σκέψη ο εκλεγμένος πρόεδρος και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος να περπατήσουν περίπου ένα οικοδομικό τετράγωνο για να εισέλθουν από την κύρια είσοδο του Λευκού Οίκου, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες φαίνεται ότι διαφωνούν.

Η αλήθεια είναι ότι η Ουάσιγκτον ομοιάζει ως να ετοιμάζεται για πόλεμο. Οι αρχές είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν ούτε ένα επεισόδιο. Συνολικά θα βρίσκονται στους δρόμους 20 χιλιάδες εθνοφρουροί, και πολλές χιλιάδες αστυνομικοί, μέλη του FBI και των μυστικών υπηρεσιών.

  • Παρακολουθούνται οι πάντες και τα πάντα. Δεν θα αφήσουν να περάσει στην αμερικανική πρωτεύουσα ούτε ένα εξτρεμιστικό στοιχείο. Το FBI προειδοποίησε ότι όσοι θα καταφέρουν να εισέλθουν στην Ουάσιγκτον για να δημιουργήσουν επεισόδια, θα συλληφθούν και θα κατηγορηθούν για ανταρσία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι οι διαδηλωτές την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν πολύ κοντά στο σημείο όπου κρυβόταν ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς. Ευτυχώς δεν το κατάλαβαν διότι στόχευαν να τον κρεμάσουν, όπως υποστηρίζουν οι αρχές ασφαλείας.

ΑΚΟΜΑ: Ομοσπονδιακοί δικαστές δήλωσαν ότι οι διαδηλωτές που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο είχαν σχεδιάσει να πιάσουν ομήρους, αλλά και να δολοφονήσουν.

Και όλοι αυτοί είναι φανατικοί οπαδοί του απερχόμενου προέδρου, οι οποίοι εκλήθησαν από τον κ. Τραμπ να εισβάλουν στον αμερικανικό «Ναό της Δημοκρατίας» για να καταστρέψουν, να απαγάγουν και να σκοτώσουν. Και όλα αυτά τα λένε οι επίσημες αρχές, όχι εμείς…

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της. Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Οι τελευταίες μέρες του Τραμπ στην εξουσία μπορεί να καθορίσουν την πολιτική του Μπάιντεν και για τη “γειτονιά” μας…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: