Η Μπαρτσελόνα δεν πουλάει, δεν δανείζει στο άμεσο μέλλον τον Γκριεζμάν

Ο επιθετικός της FC Barcelona Antoine Griezmann (R) ανταγωνίζεται τη μπάλα με τον αμυντικό της Βαλένθια Jose Luis Gaya (L). EPA, Enric Fontcuberta




Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν είχε εύκολη προσαρμογή στην Μπαρτσελόνα, από την άφιξή του τον Ιούλιο του 2019, αλλά ο καταλανικός σύλλογος πιστεύει στην άφιξη καλύτερων ημερών το 2021.

Οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να μην έχουν ακόμη εγκαταλείψει τον Γκριεζμάν, ωστόσο ο Γάλλος βρίσκεται σε καμπή στην καριέρα του στην «Μπάρτσα» και το ξέρει.

Με την πεποίθηση ότι διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να αλλάξει τον ρου της φετινής σεζόν στους επόμενους μήνες, η Μπαρτσελόνα δεν έχει σχέδια να πουλήσει ή να δανείσει τον Γκριεζμάν αυτή τη μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport.

Μπορεί κανείς να πιστεύει ότι μια τέτοια απόφαση δεν θα ληφθεί ούτως ή άλλως από το θεσμικό όργανο που διευθύνει επί του παρόντος την ομάδα, εν αναμονή της εκλογής νέου προέδρου, στα τέλη Ιανουαρίου, όμως ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα, αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση, η διοίκηση θα πρέπει να λάβει απόφαση για το μέλλον του, αργά ή γρήγορα.

Ενώ είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση εναντίον της Οσασούνα (4-0) τον Νοέμβριο, σημειώνοντας ένα υψηλού επιπέδου γκολ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής υποφέρει από τις επιλογές του προπονητή του, που εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του επιθετικού του, ένα θέμα που τον απασχολεί πολύ από την αρχή της σεζόν.

Αντιμέτωπος με την έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του, ο Κούμαν έχει ζητήσει έναν σέντερ φορ τον Ιανουάριο. Σίγουρα δεν είναι η θέση του Γκριεζμάν, αλλά η κατάσταση είναι τέτοια που ο Ολλανδός τεχνικός έχει σχεδόν μονιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Δανό Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο Γάλλος ήταν στον πάγκο ενάντια στον αγώνα της La Liga με την Ουέσκα (1-0) την Κυριακή, μπαίνοντας στο γήπεδο μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος του παιχνιδιού για να παίξει λίγα λεπτά. Πολύ λίγο, ασφαλώς, για να ξεχωρίσεις…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Η ήττα της ΑΕΚ από την Χάποελ στο Ισραήλ με 77-71, την βάζει σε νέες περιπέτειες…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: