Γκαρσία για την ήττα του ΠΑΟΚ: Τα ατομικά λάθη έκριναν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Στα ατομικά λάθη που έγιναν από την ομάδα του, αλλά και το πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός να διαθέτει σταθερό προπονητή για 2,5 χρόνια, εστίασε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία, ως τα σημεία που υπήρξαν καθοριστικά στην έκβαση του σημερινού ντέρμπι.

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα αρκετά ισορροπημένο και καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο, δυστυχώς κάποια ατομικά λάθη έκριναν το ματς. Σίγουρα μας κόστισε πολύ να δεχόμαστε ένα γκολ τόσο νωρίς στο δεύτερο μέρος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε τη δική μας ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε, αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη που κάναμε στο τέλος», είπε.

Αναφορικά με το αν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας στον «Δικέφαλο», το αρνήθηκε: «Όχι, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει γκολ είναι λογικό να απελευθερώνεται περισσότερο και μετά μπορεί να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και να τιμωρήσει κάποια δικά μας λάθη».

Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο; «Αυτό που μπορώ να πω είναι ο αντίπαλος προπονητής είναι στην ίδια ομάδα 2,5 χρόνια, ενώ εμείς 2,5 μήνες. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει και θα προσπαθήσουμε με δουλειά να βελτιωθούμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός: Νίκησε και τον ΠΑΟΚ με 3-0

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: