Φόβος και τρόμος ο Γιακουμάκης στην Ολλανδία: Νέο «καρέ» επί της Φίτεσε

File Photo: Ο τερματοφύλακας της Μολδαβίας Stanislav Namasco (εμπρός) σε δράση εναντίον του Γιώργου Γιακουμάκη (πίσω) κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου UEFA Nations League μεταξύ Μολδαβίας και Ελλάδας EPA, DUMITRU DORU μέσω ΚΥΠΕ




Οι εξέδρες του «De Koel», έδρα της Φένλο, παραμένουν κλειστές λόγω κορωναϊού -όπως σχεδόν όλα τα γήπεδα της Ευρώπης- ωστόσο, συνεχίζουν να παίζουν στη διαπασών… συρτάκι,

προς τιμήν του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος έστησε ακόμη ένα «πάρτι» το βράδυ της Τετάρτης (27/1), σημειώνοντας «καρέ» επί της Φίτεσε στο εμφατικό 4-1 των «κίτρινων».

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε πριν από δύο εβδομάδες (13/1) στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, έκανε ξανά πράγματα και θαύματα κόντρα στην 3η ομάδα της Eredivisie, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κι έφτασε τα 20 γκολ σε 19 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Αν δε προστεθούν και τα δύο γκολ που σημείωσε στο Κύπελλο, έχει φτάσει αισίως τα 22 τέρματα σε 20 ματς και μοιάζει ασταμάτητος.

Ο 26χρονος φορ έκανε χατ-τρικ σε 27 λεπτά, σκοράροντας στο 16′, στο 28′ και στο 43′ και στο 80′ έβαλε και την τέταρτη… πινελιά του στον αγώνα. Η Φίτεσε που «παραδόθηκε» στις ορέξεις του Γιακουμάκη, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 60′ με τον Μπρόχα. Στο 52ο λεπτό μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και ο έτερος Έλληνας της Φένλο, Χρήστος Δώνης στη θέση του Σβίνκελς.

Νωρίτερα, η Ουτρέχτη σημείωσε μεγάλο διπλό (1-0) στην έδρα της Αλκμάαρ (βασικός ο Χατζηδιάκος για την ΑΖ, αντικαταστάθηκε στο 80′ από τον Λετσέρ), ενώ η Φορτούνα Σιτάρντ σημείωσε σπουδαίο διπλό (2-1) επί της Βααλβαϊκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Θρίαμβος για την ΑΕΚ: Η Ένωση συνέτριψε με 76-56 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: