Επιστροφή στα θρανία για Γυμνάσια και Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου, εισηγείται η Επιτροπή

File photo: Yiannis Economou noted that, from the start, the government’s intention had been for schools to go back as normal but for this to happen with a methodology, based on the advice of the scientific community. EPA/CLAUDIO GIOVANNINI




Την επιστροφή των μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια από την 1η Φεβρουαρίου αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες οι επιστήμονες της Επιτροπής στη σημερινή τους συνεδρίαση.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές κατά πόσον η επιστροφή αυτή θα ισχύσει και για τα Γυμνάσια και Λύκεια στις “κόκκινες περιοχές”. Οι πληροφορίες λένε ότι το “πράσινο φως” στις περιπτώσεις αυτές δίνεται από τους επιστήμονες μόνον για τα Γυμνάσια, ενώ τα Λύκεια θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση.

Εισήγηση προς την επιτροπή για την επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων παρουσίασε στην Επιτροπή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Επίσημες ανακοινώσεις για την το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αναμένεται να κάνει στην απογευματινή ενημέρωση σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα που πιθανολογούνταν κάποια απόφαση, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των ειδικών δεν συζητήθηκε καν το άνοιγμα των χιονοδρομικών, η μετακίνηση από νομό σε νομό και η επαναλειτουργία των ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ανησυχία για τη μετάλλαξη του ιού: Εκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή Τσιόδρα στο Υπ. Υγείας

Στη μάχη του εμβολιασμού οι ηλικίες 80 – 84, συνεδριάζουν οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: