Επιστολή προς Μπάιντεν άφησε ο Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο: Εφυγε με το … My Way

Ο Ντόναλντ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ στην βάση Αντριους. EPA, STEFANI REYNOLDS/ POOL




Όντως, το τραγούδι που επιλέχτηκε για την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ ταίριαζε στην συμπεριφορά και τη στάση του. Το My Way ακουγόταν καθώς ο  Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την Μελάνια επιβιβάσθηκε στο Air Force One στην Βάση Αντριους μετά την σύντομη αποχαιρετιστήρια τελετή.

Παρόντα ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως  Τραμπ άφησε μια επιστολή στον διάδοχό του Τζο Μπάιντεν προτού αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Αυτό το αποκάλυψε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαντ Ντίρι, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, λίγο μετά την αναχώρησή του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που αρνείται να αποδεχθεί την ήττα του για περισσότερους από δύο μήνες, δεν έχει συγχαρεί μέχρι στιγμής τον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του.

Η επιστολή που άφησε στο Οβάλ Γραφείο για τον διάδοχό του αποτελεί παράδοση στις ΗΠΑ.

«Δεν είμαστε παρά προσωρινοί κάτοχοι αυτής της θέσης», είχε γράψει πριν από τέσσερα χρόνια ο Μπαράκ Ομπάμα. «Αυτή η θέση μας καθιστά προστάτες των θεσμών και των δημοκρατικών παραδόσεων όπως το κράτος δικαίου, τη διάκριση των εξουσιών, την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων για τα οποία οι πρόγονοί μας πολέμησαν», συμπλήρωνε.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Live: Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε με το Air Force One για τη Φλόριντα: Θα επιστρέψω…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: