Επέμβαση στους κοιλιακούς θα κάνει ο Κουρμπέλης: Ακόμη ένα μήνα εκτός Παναθηναϊκού

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κουρμπέλης Δημήτρης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Προβλημάτων… συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» θα χάσουν για περίπου ένα μήνα τον αρχηγό τους Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης (20/1) σε επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ο «κάπτεν» του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται εδώ και περίπου 6 εβδομάδες από έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, που «χτυπούσαν» μέχρι τον προσαγωγό του. Σε κάποια ματς έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί, όμως πριν από τον αγώνα της 20ής Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να ακολουθήσει μία συντηρητική αγωγή με ειδικές θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ακολούθως προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και οι θεραπείες πήγαν πίσω χρονικά, μέχρι να πάρει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει ξανά το ειδικό πρόγραμμα. Όταν, ωστόσο, επανήλθε η ειδική, συντηρητική αγωγή δεν απέδωσε καρπούς, καθώς πρόκειται για υποτροπή σε προ επταετίας χειρουργείο του.

Κι έτσι αποφασίστηκε απ’ τον 27χρονο μέσο και την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού, να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αφήσει μια και καλή το όλο πρόβλημα πίσω του.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (20/1) στο «Υγεία», όπου ο Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Κάνοντας ακόμη πιο επιτακτική πλέον την ανάγκη ενίσχυσης του «πράσινου» ρόστερ με τη μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο Google News

 

Τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Γιακουμάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: