Δηλώσεις για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη με ανάρτηση στο twitter

File Photo: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ένας γενναίος και ακέραιος δημοκράτης. Ατρόμητος αντιστασιακός στη δικτατορία και ανιδιοτελής βουλευτής και υπουργός στη Δημοκρατία.

Πολιτικός αντίπαλος, αλλά ποτέ εχθρός. Και πάντα, ένας περήφανος Χανιώτης», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη. «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Μίνα και στους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

«Με βαθειά θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό ενός αγωνιστή και προσωπικού μου φίλου, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του Μίνα και στους οικείους του», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη. «Ο Σήφης ήταν ιδεολόγος κι έντιμος πολιτικός, με πίστη στην πατρίδα και στις δυνάμεις της», καταλήγει η δήλωση του κ. Σαμαρά.

Συλλυπητήριο μήνυμα Βαρβιτσιώτη

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη ανήρτησε στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Ο Σήφης Βαλυράκης ήταν ένας ευπρεπής και δυναμικός άνθρωπος. Υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση τη δημοκρατία και την παράταξή του. Δυστυχώς έφυγε αδόκητα στη θάλασσα που αγαπούσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στην αγαπημένη του Μίνα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Γεννηματά για Βαλυράκη: Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου μας γεμίζει θλίψη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: