Δεν τον εμπόδισαν ούτε χιόνι ούτε κρύο: Απτόητος 91χρονος εμβολιάστηκε 1ος στη Βέροια

Νοσηλεύτρια ετοιμάζεται να εμβολιάσει την κυρία Ειρήνη 91 ετών (δεν εικονίζεται) κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021. Ξεκινάει σήμερα ο εμβολιασμός κατά της covid-19, των ατόμων άνω των 85 ετών, ενώ σε εξέλιξη είναι ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Με επιτυχία διενεργείται ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων ατόμων άνω των 85 ετών, στον νομό Ημαθίας. Πρώτος εμβολιάστηκε ο 91χρονος Χρήστος, ο οποίος αψήφησε το κρύο και τη σφοδρή χιονόπτωση και έφτασε νωρίς το πρωί, στην ώρα του, στο νοσοκομείο της Βέροιας προκειμένου να εμβολιαστεί.

Ο διοικητής των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, Ηλίας Πλιόγκας, σχολιάζοντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τον πρώτο εμβολιασμό ηλικιωμένου στο νομό Ημαθίας, είπε ότι «ο κύριος Χρήστος είναι ένας λεβέντης 91 ετών, είναι ο πρώτος που άνοιξε σήμερα τον εμβολιασμό των πολιτών και ήρθε στο ραντεβού του με το χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση και κυρίως με όρεξη για ζωή. Μαθημένος στα δύσκολα, δεν τον φόβισε καθόλου ο χιονιάς και όπως μας εκμυστηρεύτηκε δεν πέρασε από το μυαλό του να αναβάλλει το ραντεβού του, αντιθέτως ανυπομονούσε να κάνει το εμβόλιο».

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πρώτη ημέρα εμβολιασμού των ηλικιωμένων της περιοχής μας, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις δυσκολίες που προκλήθηκαν», υπογράμμισε ο κ. Πλιόγκας και πρόσθεσε: «Ήμασταν έτοιμοι, ο σχεδιασμός της επιχείρησης ”Ελευθερία” είναι εξαιρετικός. Όλα τα ραντεβού καλύφθηκαν κανονικά, δίχως προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε το μεγάλο αυτό εθνικό στοίχημα».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/Α. Χατζηγεωργίου
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Αρχίζει σήμερα ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών: Oδηγίες για τον προγραμματισμό των ραντεβού

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: