Δεν θα μείνει σιωπηλός, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Τραμπ: Εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Twitter

FILE PHOTO: O Πρόεδρος Τραμπ επιστρέφει στην Ουάσιγκτον μετά από προεκλογική εκδήλωση στην Πενσιλβάνια, EPA, Chris Kleponis / POOL




Απάντηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το Twitter, με την οποία κλείνει τον προσωπικό λογαριασμό του Αμερικανού Προέδρου.

Ο κ. Τραμπ κατηγορεί το Twitter, ότι συνεργάζεται με τους Δημοκρατικούς και τη Ριζοσπαστικη Αριστερά για να φιμώσουν τον ίδιο και τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Μείνετε συντονισμένοι, λέει, καθώς ανακοινώνει ότι δεν θα μείνει σιωπηλός.

Η ανακοίνωση ακολουθεί:

“Όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό, το Twitter προχώρησε όλο και περισσότερο στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου.

Απόψε (την Παρασκευή), οι υπάλληλοι του Twitter συνεργάστηκαν με τους Δημοκρατικούς και τη Ριζοσπαστική Αριστερά για την αφαίρεση του λογαριασμού μου από την πλατφόρμα τους, για να με σιγήσουν – και (μαζί και) ΕΣΑΣ, τα 75.000.000 σπουδαίους πατριώτες που με ψήφισαν.

Το Twitter μπορεί να είναι ιδιωτική εταιρεία, αλλά χωρίς το κυβερνητικό δώρο του Τμήματος 230 (του νόμου NDAA)  δεν θα υπήρχε για πολύ.

“Προβλέψαμε ότι αυτό θα συμβεί. Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση, ενώ εξετάζουμε επίσης τις δυνατότητες ανάπτυξης της δικής μας πλατφόρμας στο εγγύς μέλλον. Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί!

Το Twitter δεν αφορά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. Έχει ως στόχο την προώθηση της πλατφόρμας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Radical Left), όπου επιτρέπεται σε ορισμένους από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο να μιλούν ελεύθερα.

“ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!”

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ AFP ΚΑΙ REUTERS:
Ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε χθες Παρασκευή τη διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι «απαγορεύει» την «ελευθερία του λόγου», λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε ότι αναστέλλεται μόνιμα η λειτουργία του προσωπικού του λογαριασμού (@realdonaldtrump), λόγω παραβίασης των κανονισμών της πλατφόρμας και της ανησυχίας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα συνέχιζε να «υποκινεί» τη βία, μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

«Όπως προειδοποιούσα εδώ και πολύ καιρό, το Twitter πάει ολοένα πιο μακριά στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου», υποστήριξε ο Τραμπ σε νήμα αναρτήσεών του στον επίσημο λογαριασμό της προεδρίας (@POTUS). Κατηγόρησε «υπάλληλους του Twitter» ότι «σε συντονισμό με τους Δημοκρατικούς και τη ριζοσπαστική αριστερά» ανέστειλαν τη λειτουργία του λογαριασμού του για να «φιμώσουν» τον ίδιο όπως και «εσάς, τους 75.000.000 μεγάλους πατριώτες που με ψηφίσατε».

Διατράνωσε ότι δεν θα επιτρέψει να «μας φιμώσουν» και, αφού έκρινε ότι η εταιρεία προωθεί κάποιο υποτιθέμενο «πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς», πρόσθεσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα.

Λίγη ώρα αφού αναρτήθηκαν, τα μηνύματα αυτά του απερχόμενου αρχηγού του κράτους είχαν αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

  • Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Statement from President Donald J. Trump

«As I have been saying for a long time, Twitter has gone further and further in banning free speech, and tonight, Twitter employees have coordinated with the Democrats and the Radical Left in removing my account from their platform, to silence me — and YOU, the 75,000,000 great patriots who voted for me. Twitter may be a private company, but without the government’s gift of Section 230 they would not exist for long.

“I predicted this would happen. We have been negotiating with various other sites, and will have a big announcement soon, while we also look at the possibilities of building out our own platform in the near future. We will not be SILENCED!

“Twitter is not about FREE SPEECH. They are all about promoting a Radical Left platform where some of the most vicious people in the world are allowed to speak freely.

“STAY TUNED!”

Ο επικεφαλής του Twitter αποφάσισε τη μόνιμη αναστολή του λογαριασμού του Προέδρου Τραμπ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: