Χιμένεθ: Στρατιώτης ο Λιβάγια, οι παίκτες ανταποκρίνονται σε κάθε στιγμή

File Photo: Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Δεν έχει ενημερωθεί ακόμα από τη διοίκηση ο Μανόλο Χιμένεθ, εάν θα υπολογίζει το Μάρκο Λιβάγια ή αν θα τον θέσει στο περιθώριο, μετά το «ναυάγιο» στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας.

Ανήμερα των 57ων γενεθλίων του και στη συμπλήρωση ενός μήνα από την ημέρα που ανέλαβε εκ νέου την ΑΕΚ, ο Χιμένεθ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA πριν από τον αυριανό (27/1, 17:15) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είπε σχετικά:

«Είναι ένας στρατιώτης που μαζί μου κάνει αυτά που ζητάω. Μέχρι να γίνει ξεκάθαρη θέση και επίσημα από τη διοίκηση, σκέφτομαι πάντα το σύνολο της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να διαχειριστώ 25-26 διαφορετικές προσωπικότητες στα αποδυτήρια και αυτό που θέλω να κάνω είναι να σκεφτώ πάντα το καλό της ομάδας.

Για την ώρα δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Αλλά εγώ αυτό που ξεκαθαρίζω είναι ότι σέβομαι τον δρόμο που ορίζει η διοίκηση σε σχέση με το μέλλον. Όσο μπορώ να υπολογίζω σε όλους τους παίκτες, θα προσπαθήσω να βγάζω την καλύτερη ομάδα και, από τη στιγμή που μπορεί να προκύψουν ότι ίσως κάποιοι δεν θα μπορούν να υπολογίζονται, θα πρέπει να ψάξω άλλε επιλογές».

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για:

– Τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του στον πρώτο μήνα παρουσίας του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών. Οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες και η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται σε κάθε στιγμή. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι λόγω της έντασης που θέλω να βάζω στο ματς ίσως υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, αλλά τους έχω πει ότι, αν θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια ένταση, θα έχουμε κάποιες ελλείψεις και κάποιες απουσίες. Είναι εξίσου σημαντική η δουλειά των παικτών και όσων ασχολούνται με την φυσική κατάσταση και το ιατρικό επιτελείο».

– Τον Ζίγκα Λάτσι: «Έχει τα προσόντα και είναι πολύ νεαρός για πρόοδο θα έπρεπε να δείξω γενναιότητα για να τον βάλω όπως έβαλα τον Γαλανόπουλο ή πριν τον Μανωλά και πιστεύω ότι με τα προσόντα που έχει μπορεί να έχει σημαντικό μέλλον αλλά θα πρέπει να έχει διάθεση να δουλέψει για να βελτιωθεί και να βοηθήσει την ομάδα».

– Τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να δείξουμε ότι είναι εύκολο, ο ΠΑΣ έχει καλό χειρισμό της μπάλας, βάζουν πολλούς παίκτες στην επίθεση κι αν δεν είμαστε στο 100% δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο, πρέπει να ξέρουμε είναι ότι όλοι οι βαθμοί έχουν σημασία και μέχρι τέλους θα είναι σημαντικοί οι πόντοι».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν κοντά σε έναν αμυντικό που δεν ήρθε, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν εννοούσε τον Ολεγκ Νταντσένκο, ενώ επίσης αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα ένας παίκτης στα υπ’ οψιν: «Ξέρω ότι ο τεχνικός διευθυντής δουλεύει σε μια άλλη περίπτωση, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει ο χρόνος για συμφωνία. Ελπίζουμε να μπορούμε να έχουμε κάποια μεταγραφή, αλλά αυτός που θα έρθει πρέπει να έρθει για να κάνει την ομάδα καλύτερη. Μην κάνουμε μεταγραφή για να κάνουμε. Εμπιστεύομαι τους παίκτες αυτούς που έχω».

Τέλος ο Παουλίνιο

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ αποτελεί ο Παουλίνιο Μότα. ο Πορτογάλος αμυντικός που εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκονταν εκτός αγωνιστικού σχεδιασμού, έλυσε το συμβόλαιο του σήμερα λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Παουλίνιο Μότα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις.”

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διαβίβασε στον εισαγγελέα τις καταγγελίες περί πλαστογραφίας σε αποτελέσματα αγώνων πινγκ πονγκ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: