Από τη «βασίλισσα» στη Σίτι; Ο Γκουαρντιόλα κοιτάζει προς τον Σέρχιο Ράμος

File Photo: Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος EPA, Rodrigo Jimenez




Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί πια να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να κρυφτεί.

Από την 1η Ιανουαρίου, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ελεύθερος να συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη «βασίλισσα».

Μια κατάσταση που δεν θα άφηνε αδιάφορη την Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ESPN, ο μάνατζερ των «πολιτών» είναι φαν του 34χρονου αμυντικού και θέλει να τον φέρει στην Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι.

Παρά την ηλικία του (θα γιορτάσει τα 35α γενέθλιά του τον Μάρτιο), ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 θα μπορούσε να φέρει στην Premier League την κλάση, την αύρα και την εξαιρετική του εμπειρία, για να μην αναφερθεί το επίπεδό του στο γήπεδο, που είναι πάντα εξαιρετικό.

Το ESPN αναφέρει ότι η Σίτι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει τις μισθολογικές απαιτήσεις του Ισπανικού διεθνούς, ο οποίος συχνά αντιμετώπιζε τον Γκουαρντιόλα στα κλασικά ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Εκείνο που μένει, είναι να πείσει τον αρχηγό των «μπλάνκος» για μια νέα πρόκληση. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Ράμος είναι πολύ προσκολλημένος στη Μαδρίτη. Θα ήθελε ακόμα να παρατείνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, καθώς οι συζητήσεις με τη διοίκηση ξεκίνησαν το φθινόπωρο.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης θα ήθελε να υπογράψει για δύο ακόμη σεζόν, και η πρωταθλήτρια Ισπανίας, που συνηθίζει να προσφέρει στους παίκτες άνω των 30 χρόνων μόνο ένα χρόνο, φαίνεται να τείνει προς την ικανοποίηση του αιτήματος.

Η πανδημία της Covid-19 δεν διευκολύνει τις συζητήσεις, αλλά απαιτείται εμπιστοσύνη στη Ρεάλ. Από την ένταξή του στο σύλλογο, το 2005, ο Ράμος μετρά συνολικά 666 εμφανίσεις με το σύλλογο, έχοντας σκοράρει 100 γκολ και μοιράσει 40 ασίστ.

Αυτή τη σεζόν έχει 16 συμμετοχές και 3 τέρματα. Δεύτεροι σήμερα στη La Liga, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είναι δύο βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει και δύο παιχνίδι λιγότερα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Ποιοι παίκτες σημείωσαν 60 ή περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: