Αυτά είναι τα πρώτα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Αναμνηστικής Σειράς διατίθενται: Στο eshop των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στο Post Collection, Λυκούργου 5 & Απελλού, σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας. ΑΠΕ – ΜΠΕ




Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοίγουν το εκδοτικό πρόγραμμα γραμματοσήμων του 2021 με μία Σειρά αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Τιμώντας και τη δική τους ιστορική διαδρομή, που είναι συνυφασμένη με αυτήν του ελληνικού κράτους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ταξιδεύουν το μήνυμα της επετείου σε όλο τον κόσμο.

Με τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ 2021 – 200 Χρόνια μετά την Επανάσταση», η Σειρά περιλαμβάνει δύο γραμματόσημα με το λογότυπο των εορτασμών και πλήθος φιλοτελικών προϊόντων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανακοίνωση της συμμετοχής των ΕΛΤΑ στους εορτασμούς για την σημαντική επέτειο, έγινε στα τέλη του προηγούμενου έτους, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Πολυχρόνης Γριβέας, με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Μπορείτε να δείτε εδώ την τηλεδιάσκεψη.

Με αφορμή τη συνεργασία, ο κ. Γριβέας ανέφερε ότι «η σύγχρονη Ελλάδα δημιουργήθηκε τότε μέσα από όνειρα και υπερβάσεις που σήμερα καλούμαστε να θυμηθούμε, όχι σαν μακρινά και αόριστα γεγονότα, αλλά σαν πηγές έμπνευσης. Και για τα ΕΛΤΑ, που πορεύονται παράλληλα με την Ελλάδα, η ιστορία της πατρίδας μας υπήρξε πάντα πηγή έμπνευσης» και ανακοίνωσε ότι «Τα ελληνικά γραμματόσημα θα υπενθυμίζουν, σε όλη τη διάρκεια του 2021, την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση»

Από την πλευρά της, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, χαιρέτησε την έκδοση της σειράς «ΕΛΛΑΔΑ 2021 – 200 Χρόνια μετά την Επανάσταση» κάνοντας λόγο για «Δύο καλαίσθητα γραμματόσημα, φτιαγμένα με την ποιότητα που πάντα έχουν οι εκδόσεις των ΕΛΤΑ, και τα οποία φιλοδοξούμε να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, το 2021  είναι η χρονιά μας. Η χρονιά της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μπέμπα – πάντα γίνεται viral στο διαδίκτυο για το τρυφερό πείσμα της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: