Βαθιά στο βούρκο του το ποδόσφαιρο: Αδιανόητες ανακοινώσεις, κρύβονται πάλι πολιτεία και ΕΠΟ

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων βγαίνουν αναμνηστική φωτογραφία πριν την έναρξη του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Η διαιτησία του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ αποτελεί απλώς την αφορμή για να αποδειχθεί μια ακόμη φορά το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τίποτε δεν είναι τυχαίο, είναι προφανές.

Αλληλοκατηγορίες για νέες παράγκες, στημένες διαιτησίες, απόπειρες δωροδοκίας με ανακοινώσεις που ξεφεύγουν από κάθε όριο κοσμιότητας και δυσφημούν το άθλημα ανταλλάχθηκαν μέσα σε λίγες ώρες βουλιάζοντας το ποδόσφαιρο και κυρίως τους παράγοντές του στο βούρκο που έχουν επιλέξει να κινούνται τα τελευταία χρόνια.

  • Και η πολιτεία για μια ακόμη φορά παρακολουθεί αμήχανη χωρίς να παρεμβαίνει ενώ για την αθλητική δικαιοσύνη ούτε λόγος.

Η αρχή έγινε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία βάλει κατά του Μπας Νάιχαους και αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τον οποίο όπως αναφέρει άρει την εμπιστοσύνη της.

Χαρακτηρίζοντας, «ύποπτη και πιθανότατα στημένη» τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη, αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στην έλευση ξένων διαιτητών. Η σημερινή διαιτησία του Ολλανδού Ναϊχάους δείχνει να τους καθιστά πολυτέλεια, αφού τέτοια πέναλτι μπορούσαν να εφευρεθούν και στο παρελθόν.

Ως η πρώτη ΠΑΕ που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως το VAR για να διορθώνονται πιθανά λάθη, καταλάβαμε σήμερα πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχει διακοσμητικό ρόλο, όταν οι χειριστές έχουν διαφορετικές εντολές.

Η πρεμούρα του Ολλανδού να δει στο VAR το δικό μας πέναλτι βιαστικά, τον έκανε μάλιστα να αποφανθεί ότι ο Σούντγκρεν ενήργησε κανονικότερα απ´ότι στην ίδια περιοχή ο Πασχαλάκης , ο οποίος είχε αλλάξει πορεία στη μπάλα, όπως φαινόταν με γυμνό μάτι! Αρνήθηκε να δει και το προηγούμενο χτύπημα στον Τζόλη στην ίδια φάση. Όπως αρνήθηκε να δει το καθαρό χέρι στην τελευταία φάση του αγώνα!

Στηρίξαμε εξ΄ αρχής την παρουσία ξένου αρχιδιαιτητή, αυτονόητα και του κ. Κλάτενμπεργκ και η αλήθεια είναι πως κάναμε αρκετή υπομονή με τις αλλοπρόσαλλες κρίσεις του, που με την πάροδο του χρόνου υποτιμούν ολοένα και πιο εμφατικά τη νοημοσύνη μας, πράγμα μάλιστα για το οποίο πρόσφατα τον προειδοποιήσαμε.

Τα παραπάνω συνηγορούν πως αυτά που είδαμε σήμερα δε μπορεί να είναι τυχαία, για το VAR άλλωστε δε γίνεται να υπάρχει κακιά στιγμή. Είναι ξεκάθαρα η πιο ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα από εκείνη του Σπάθα στο ίδιο γήπεδο. Την πρόθεση του διαιτητή φαίνεται πως ήξεραν οι παίκτες του Άρη, που με εξευτελιστικές βουτιές εκβίαζαν τα φάουλ που απλόχερα τους χάριζε.

Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να άρουμε την εμπιστοσύνη μας στον κ. Κλάτενμπεργκ, ο οποίος από σήμερα θα πρέπει να μας πείσει ότι δεν ονειρεύεται μια θέση στην άκρη του πάγκου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μέχρι τότε, μπορεί να συνεχίσει το αγροτικό του στην Ελλάδα, στήνοντας την νέα παράγκα».

Η καταγγελία Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας

Το νήμα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο οποίος κατήγγειλε με δήλωσή του απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Αρη, Σιαμπάνη, λέγοντας μάλιστα πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι την καταγγελία δεν έχει σχολιάσει ακόμη ο Άρης.

Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστα Καραπαπά:

«Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;

Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.

Καταγγέλλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.

Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι η όχι;

Είχε μαζί του σκληρό ποινικό- μπράβο ο οποιός ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

Ειναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;

Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξέρουμε βρωμιάρηδες, ποιός τους έστειλε στον Σιαμπάνη και ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;

Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.

Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δούν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω από αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!

Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση».

Με μηνύσεις και αγωγές απαντούν ΠΑΟΚ και Γκαγκάτης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος της, Μάκης Γκαγκάτσης, προχωρούν στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής για όσα υποστήριξε και κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

«Συμφωνούμε να ανοίξουν τα τηλέφωνα, μαζί με τις κάμερες και τις παράλυτες πόρτες του Καραϊσκάκης. Μα πιο πολύ θα φροντίσουμε να ανοίξουν οι πόρτες του Εισαγγελέα -που ελπίζουμε να είναι τετράφυλλες- για να χωρέσει και ο Καραπαπάς και οι αλητείες του. Το βρώμικο στόμα του θα προσέξει πλέον πώς το ανοίγει όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ με τις φαντασιώσεις του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος της, Μάκης Γκαγκάτσης, θα προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις, καταθέτοντας κι αυτός από την πλευρά του μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Καραπαπά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε τα εξής:

«Οι φαντασιώσεις πληθύνονται και μάλλον ο αντρούκλας κ. Καραπαπάς (ή γραφείο τύπου του ΟΣΦΠ Β’) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού όλοι θυμόμαστε τον Σιαμπάνη να κάνει περιπάτους στην περιοχή του Άρη στον αγώνα εναντίον του ΟΣΦΠ όπως τουλάχιστον δήλωσε ιδιοκτήτης έτερης ΠΑΕ. Ο εισαγγελέας πλέον έχει το λόγο για τη δήλωσή του, ενώ θα του κατατεθεί αγωγή και μήνυση για τις φαντασιώσεις του όπως φυσικά και σε όποιον αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις του κι εμπλέκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιοδήποτε στέλεχός της σε ποινικά κολάσιμες πράξεις που ουδεμία σχέση είχαν, έχουν ή θα έχουν.

ΥΓ1: εν τέλει είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Σιαμπάνης όπως είπε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Άρης ή απειλήθηκε και τρομοκρατήθηκε όπως δήλωσε ο επικοινωνιολόγος της; Συνεννοηθείτε παιδιά.

ΥΓ2: Μαζί με τα τηλέφωνα που ζητάει ν ανοίξουν (και φυσικά να ανοίξουν ώστε να δούμε μετά που θα κρυφτεί κι πως θα πληρώσει τις αποζημιώσεις), ν ανοίξει και το δικό του να δούμε αν έχει νοικιάσει ποτέ κανένα άσπρο polo για ταξιδάκι φίλων και συνομιλητών του στη Λάρισα;».

Και παρέμβαση Κούγια

Και επειδή σε θέματα παράγκας δεν μπορεί να λείπει ο Αλέξης Κούγιας, παρενέβη και αυτός με ανακοίνωσή του. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας είπε:

«Είδα το παιχνίδι ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ όπως και όλοι όσοι αγαπάμε το καθαρό ποδόσφαιρο.

Η νέα παράγκα του ποδοσφαίρου, με αρχηγό το παιδί του Θωμά και του Γκαγκάτση, Γιάννη Παπαδόπουλο, έχει ένα νέο αγαπημένο παιδί που το μικρό του όνομα είναι Άρης.

Μετά τον Καραντώνη και τον Κοτσάνη θα με βρίσκεται πάντα απέναντι σας».

Hellas Journal

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αγώνα με Άρη: «Πιο ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: