Θα σταματήσουμε τον «ενεργειακό τουρισμό» των κακοπληρωτών, δήλωσε ο Χατζηδάκης

File Photo: Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στους πολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους λογαριασμούς ρεύματος.

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι υπάρχει τριπλό σύστημα προστασίας των αδυνάτων, με το κοινωνικό τιμολόγιο, με τη ρύθμιση για τους ευάλωτους που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η ΝΔ, και με την καθολική υπηρεσία που παρέχει η ΔΕΗ.

Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, υπάρχουν παράπονα αλλά και λάθη σε ένα πλήθος 8 εκατ. συνδέσεων. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, υπάρχουν παράπονα από στρατηγικούς κακοπληρωτές, που αλλάζουν παρόχους επιδιδόμενοι σε «ενεργειακό τουρισμό» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης και τόνισε: Ναι, να κοιτάμε τους πραγματικά αδύναμους και όχι να υιοθετούμε τα τεχνάσματα διαφόρων, τα οποία είναι σε βάρος της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων, και που προκαλούν τους συνεπείς πληρωτές.

Εξάλλου, απαντώντας σε αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυρ. Βελόπουλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα ΕΛΠΕ θα δώσουν και φέτος δωρεάν πετρέλαιο στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο (Θεσσαλονίκης).

Με δική μου παρέμβαση στα ΕΛΠΕ δόθηκε (πέρυσι) δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης, πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και φέτος, είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

«Να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια και την ευημερία τους»: Μήνυμα Σακελλαροπούλου για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: