Σοκ στο Λουτράκι: Επίθεση άνδρα με σπαθί… εναντίον του αντιδημάρχου [video]

File photo: Φωτογραφία αρχείου με περιπολικό της ΕΛΑΣ. Photo via amna_news




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λουτράκι όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί εναντίον του αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr όλα ξεκίνησαν μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook όπου ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου το πρωί της Τρίτης πρόβαλε τα βελτιωτικά έργα στο πάρκο Μάτση.

Συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος με οκτάμηνη σύμβαση στο δήμο ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλο συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 σχολίασε τα εξής:

  • «Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Έπειτα από λίγη ώρα ο εν λόγω άνδρας εμφανίστηκε στο πάρκο με άγριες διαθέσεις. Αμέσως κινήθηκε εναντίον του κ. Παντελέου με σκοπό να τον χτυπήσει. Οι εργάτες που βρίσκονταν εκεί τον απώθησαν, ενώ ένας εξ αυτών τον πέταξε στο έδαφος. Ωστόσο όταν ο άνδρας σηκώθηκε έβγαλε ένα σπαθί από το πίσω μέρος του παντελονιού του και κινήθηκε και πάλι εναντίον του αντιδημάρχου.

«Ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρώ», του φώναζε ενώ απειλούσε την οικογένειά του. Ο άνδρας απωθήθηκε για δεύτερη φορά ενώ ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν ενώ ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Ο άνδρας με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, σοκαρισμένος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου

Πηγή: loutrakiblog.gr

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: