Προβλήματα στο YouTube και Gmail: Το ψάχνουμε, λένε οι εταιρίες, σταδιακή αποκατάσταση

Screenshot – YouTube




Προβλήματα παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρόσβαση των χρηστών στην πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο YouTube, αλλά και σε υπηρεσίες της Google.

Μεταξύ άλλων, προβλήματα καταγράφηκαν στο GMail αλλά και στο Google Drive.

Κατά τον ιστότοπο downdetector.com, τα ζητήματα εντοπίστηκαν κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη και επηρεάστηκαν περισσότεροι από 12.000 χρήστες του YouTube  σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ινδία.

Οι αναφορές για την ύπαρξη προβλημάτων ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Με ανάρτηση στο Twitter το YouTube ενημερώνει πως βρίσκεται σε γνώση των προβλημάτων και ψάχνει το πρόβλημα, ενώ αναφέρει πως θα ενημερώσει σύντομα.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς συναντάτε προβλήματα με την πρόσβαση στο YouTube αυτήν την στιγμή – η ομάδα μας το γνωρίζει και το φροντίζει. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερα νέα», έγραψε στο Twitter η εταιρεία.

Eπίσης, μέσω Twitter, το Google Workspace έκανε γνωστό πως οι ομάδες του ερευνούν το ζήτημα, το οποίο αφορά πολλά από τα προϊόντα του. Πάντως, σταδιακά λίγο μετά τις 2.40 μμ άρχισαν να επανέρχονται κάποιες υπηρεσίες της Google.

 

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Κυβερνοεπίθεση σε τουλάχιστον δυο υπουργεία των ΗΠΑ από Ρώσους χάκερς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: