Περιστέρι: Έλεγχος σε κομμωτήριο με 40 άτομα στο χώρο – Έκρυψαν τις πελάτισσες με τα… αλουμινόχαρτα στα μαλλιά

File Photo Κομμώτρια εξυπηρετεί πελάτισσες της σε κομμωτήριο της Αθήνας λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Τα κρούσματα του κορωναϊού στα Δυτικά Προάστια κινούνταν σε υψηλά επίπεδα από το πρώτο κύμα της πανδημίας, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως αγνόησαν τα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο του lockdown που έχει επιβληθεί, εφαρμόζοντας τους δικούς τους κανόνες.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κυκλοφόρησαν από ένα κομμωτήριο στο Περιστέρι, που φαίνεται σήμερα να υποδέχτηκε γύρω στους 40 πελάτες. Αυτό τουλάχιστον διαπίστωσαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν έπειτα από καταγγελίες.

Σύμφωνα μάλιστα με το Mega, οι υπεύθυνοι έκρυψαν κάποια από τα άτομα που βρίσκονταν εντός του χώρου στο πίσω μέρος του κομμωτηρίου, για να μην τα εντοπίσουν οι Αρχές. Έτσι, κυρίες με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και πλαστικά προστατευτικά για τα ρούχα τους βρέθηκαν ξαφνικά στην πίσω πλευρά. Μετά την ολιγόλεπτη ένταση που προκάλεσε η άφιξη των περιπολικών, οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κόσμο που περίμενε και έκοψαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για Χριστούγεννα: Μετακινήσεις μετά τις 22:00 μόνο για λόγους εργασίας και υγείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: